Last news in Fakti

14 Юни, 2018 18:27 15 501 8

Какво се случи на най-голямата секс оргия в света

  • оргия-
  • лас вегас-
  • секс оргия

Мащабното събитие се проведе в Лас Вегас

Какво се случи на най-голямата секс оргия в света - 1
Снимка: Shutterstock

Стотици хора се запътиха към Лас Вегас, за да участват в оргията, която бе организирана на конференцията Sin City 8. За съжаление дори и този брой се оказа недостатъчен, за да постави нов рекорд по масови сексуални преживявания, съобщава Las Vegas Weekly.

Цели 1200 души планираха да вземат участие в събитието, но се появиха едва 375. Оргия с 500 участници постави последния рекорд. Тя е станала през 2006 г. в Япония.

За безопасността на участниците в оргията бяха определени правила, които трябваше да бъдат изпълнени. Участниците дойдоха по двойки и те можеха да правят секс заедно или по-масово с взаимно съгласие. За дошлите сами бе обещано да се направи изключение. На тях им беше предложен входен билет за $ 25, а на двойките - за $ 200. На участниците им бе казано, че ще получат безплатни презервативи, помощни материали, хавлиени кърпи и играчки за секс.

Организаторите не изключват, че промяната на първоначално съобщеното място на събитието може да е една от причините за неуспешния опит за рекорд. Става въпрос за това, че отначало оргията е била планирана да се състои в хотел Embassy Suites. Ръководството на хотела обаче било против нея. Тогава тя била прехвърлена в Музея на еротичната наслада, но часове преди събитието организаторите били изхвърлени от там. В резултат на това, оргията се състояла в секс клуб Зелена врата (Green Door).

Нов опит за рекорд е планиран за следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    45 2 Отговор
    За едно чукане чак до Вегас ли да ходим?
  • 2 говедарин

    18 9 Отговор
    Всяка дупка на говедата се ползва!
  • 3 дивака

    17 9 Отговор
    ееее това вече не знам какво е . ПРОСТАШТИНА ЛИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО
  • 4 герберорги

    56 14 Отговор
    Най-голямата оргия е тук, една партия герберасти чука всички наред вече 3 мандата ! Принципа за доброволност не важи с пълна сила !

    Коментиран от #5

  • 5 1914

    23 9 Отговор

    До коментар #4 от "герберорги":

    Все едно комунистите, сега социалисти не те чукат вече 70год. а???
  • 6 Иванов

    12 5 Отговор
    Най- голямата оргия в света вече започна.
    В Русия!

    Коментиран от #8

  • 7 волен сидеров

    4 3 Отговор
    как нямаше някой с картечница да ги подпука тези извратяняци
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.