Last news in Fakti

14 Февруари, 2012 16:33 3 405 0

Лъв напада Шакира в Африка!

  • шакира-
  • морски лъв

Инцидентът е станал по време на нейна ваканция в ЮАР, където певицата се опитала да снима морските бозайници

Известната латиноамериканска певица Шакира е била нападната от морски лъв. Това е станало миналия уикенд по време на нейната ваканция в един от курортите на ЮАР, става ясно от Фейсбук страницата на певицата.

Тя забелязала излезлите на брега морски бозайници. За щастие нейният брат Тони я придружил до брега. Шакира започнала да снима морските лъвове и изведнъж едно от животните я ухапало по китката.

В своя „Фейсбук“ профил певицата пише, че животното май е било раздразнено от светкавицата на нейния фотоапарат. Шакира успокоява своите фенове, че няма нищо страшно.

Изведнъж едно от тях скочи от водата толкова бързо и стремително. Имаше около една крачка разстояние между нас, то ме погледна в очите, изрева с ярост и се опита да ме ухапе, описва инцидента Шакира.

Инцидентът с нея измести клюките за предстоящата й сватба във футболиста на „Барселона“. Таблоидните издания спрягат, че това може да се случи през лятото на 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА