Last news in Fakti

25 Юли, 2018 15:24 10 964 6

Брад Пит: Анджелина беше по-откачена от мен!

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • семейство-
  • холивудска двойка-
  • развод-
  • вражда-
  • амал клуни

Джоли има списък с "врагове", които смята за предатели и той се оглавява от Джордж и Амал Клуни

Брад Пит: Анджелина беше по-откачена от мен! - 1
Снимка: shutterstock

Разводът, на едно от най-коментираните холивудски семейства, смятано от всички за неразрушимо, е факт вече от цели две години. Въпреки това обаче, Брад Пит и Анджелина Джоли все още не са успели да подлеят децата помежду си, но успяха да разделят приятелите си на два враждуващи лагера.

Макар слуховете да говорят, че и двамата са продължили напред, изглежда раната от разкъсания им брак все още е доста прясна, пише американският таблоид Hollywood Gossip.

Според източници, самото споменаване на името на Брад е достатъчно, за да накара Анджелина да се ядоса. Същите запознати със ситуацията лица разкриват, че актрисата дори има "списък за отмъщение" на знаменитостите, за които смята, че са я предали по време на развода.

Първото място в него заемат Джордж и Амал Клуни, които не криеха, че имат топли и приятелски отношения с Пит и ясно заемаха неговата страна.

Източниците разказват пред британския таблоид Sun, че Анджелина очаквала Джордж да заеме страната на Пит, като негов верен приятел, но била изненадана, когато разбрала, че съпругата на Клуни — Амал също застава срещу нея, загърбвайки женската солидарност.

Източниците използват думи като "съперничество" и "омраза", когато описват отношенията между Анджелина и Амал.

Изглежда, че в центъра на конфликта е хуманитарната работа, с която и двете жени са известни. Изданието припомня, че още преди да се разведе с Пит, Джоли не веднъж е казвала, че смята Амал за конкуренция.

В края на краищата Джоли е посветила голяма част от живота си на политически каузи, но винаги ще си остане актриса на първо място.

Амал, от друга страна, е адвокат и се занимава с защита на човешките права и не е известна с друго освен с хуманитарната си дейност.

По отношение на бившия си съпруг, актрисата реши да предприеме позицията на атакуващ и обеща да покаже в съда своя личен дневник. Тя твърди, че в него е описала съвместния си живот с "неадекватния Брад", а също разказва и за неговите пристрастености към алкохола и нервните сривове.

За алкохолната зависимост на актьора отдавна се знаеше. Клеветата за нервните сривове обаче просто е изкарала Брад Пит извън кожата му и той е решил да предприеме ответни мерки.

"Джоли беше по-откачена, отколкото аз. Всичките тези дневници са нейна чиста измислица", е споделил Пит.

Анджелина Джоли и Брад Пит живяха заедно над 10 години. През това време двойката успя да се сдобие с шест деца. Три от тях са биологични, а останалите три — осиновени.

В момента всичките деца живеят с актрисата, но бившият ѝ съпруг получи доста широки родителски права, сред които и правото да ги вижда когато пожелае.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Майсторът

    7 21 Отговор
    Откачалките са номер едно в леглото,а Анджи си е красавица.Давам ден от живота си,за да я избутам...

    Коментиран от #5

  • 2 Хри

    5 3 Отговор
    Тези двама себични индивида, за съжаление не осъзнават че покрай това да се чернят един друг се илагт пред самите си деца и споменавт за неща ,които трябва да останат само между тях и децата им не трябва да знаят. За съжаление в България всички искат да преличат на американци и да живеят техния начин на живот.
  • 3 Фактология

    6 7 Отговор
    Неадекватната Анджа Джола, тая тъпа и смотана кощрамба, клевети Брад Пит ама ядец! Всичко с което го е наклеветила се отнася изцяло за нея и важи в пълна сила! Нека се ядосва тая никаквица - тя никога не е заслужавала Брад, а той хубаво, че се отърва от нея и се върна при красивата, умна и добра Дженифър Анистън - Джен е жената за него! И какво значи "актриса", когата се отнася до Джолата!?? Тая бездарна шматка е ОБИДА ЗА КИНОИНДУСТРИЯТА!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дрън-Дрън

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Майсторът":

    Джоли си е грозница, а и в киното не струва... пет пари не давам за тая.
  • 6 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Джоли абсолютно действа по общоприетите американски практики - "ето, ще ти докажа, виж какво съм писала в дневника си за него" ... Тамън като останалите обвинители, се за Русия, де за други, всички са на принципа "вервай ми, вярвам, че е така".