9 Август, 2018 07:00 16 069 0

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 09.08.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес не се поддавайте на провокации от страна на ваши колеги. Взимайте решения сами, работете усилено, и резултатите няма да закъснеят. Творческите ви идеи ще бъдат забелязани и оценени. Отделете време за спорт.

Телец

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Близнаци

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Рак

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Лъв

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Дева

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Везни

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им.

Скорпион

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка в страни може да ви коства много.

Козирог

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Водолей

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък, като е наложително да не правите компромиси по пътя си.

Риби

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен за вас ефект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА