Last news in Fakti

13 Август, 2018 09:06 2 260

Летни промоции и приключения с Minizaem.bg

  • летни-
  • промоции-
  • приключения-
  • minizaem.bg-
  • мини заем-
  • кредит
Летни промоции и приключения с Minizaem.bg - 1
Снимка: Shutterstock

Лято е! А лятото е време за пътешествия и забавления със семейството и приятелите. Лятото е време за свобода, плаж, екзотични дестинации и много щастливи мигове.
Не пропускайте купона, само защото нямате достатъчно средства, за да изкарате една великолепна ваканция.
Как да стане това ли? Ето как…
От кредитна институция Мини Заем са помислили за всички свои клиенти, които жадуват за летни приключения.
От 10.08 до 31.08. 2018 г. всеки, който не иска да пропусне лятната фиеста и кандидатства за заем от Мини Заем, може да се възползва от страхотното промоционално предложение с 20% отстъпка от всички разходи по усвоените през този период бързи кредити онлайн.
Вие искате ли да си останете у дома през лятото? Искате ли да гледате снимки на приятели, които се забавляват на екзотични места и да се дразните, че нямате пари и вие да си изкарате страхотно? Едва ли!
Тогава не му мислете много, а се възползвайте от промоционалната кампания „Ваканция с Мини Заем”.
Как да вземете своя летен кредит с 20% отстъпка?
Достатъчно е просто да заявите своето желание за онлайн кредит и да кандидатствате за него по време на промоционалната кампания (10.08 -31.08.2018 г).
Вече не е нужно да гледате как другите си стягат багажа за мечтаната почивка. Не е нужно да се свивате в ъгъла, когато приятели ви питат къде ще почивате това лято.
Просто влизате на страниците на MiniZaem.bg от 10 - ти до 31 - и август 2018 г., кандидатствате за желаната сума, възползвате се от 20% отстъпка от разходите и потегляте на път.
Работили сте здраво цяла година, заслужавате една страхотно лятно приключение с Мини Заем, възползвайте се!
Нека поне веднъж другите да ви завиждат!
Само не забравяйте! Промоционалната кампания на MiniZaem.bg стартира от 10.08.2018 г. и приключва на 31.08.2018 г. Кандидатствайте, вземете отстъпката по кредита и се забавлявайте на воля.



Свързани новини