15 Август, 2018 14:27 6 578 9

Богданска ще роди близнаци на Петканов?!

  • александра богданска-
  • семейство-
  • бременна-
  • роди-
  • близнаци-
  • даниел петканов-
  • загатване

Появата на тази непотвърдена официално информация породи множество слухове за начина, по който бъдещата майка е забременяла

Богданска ще роди близнаци на Петканов?! - 1
Снимки: Facebook

Даниел Петканов и Александра Богданска са в очакване на наследник. Това обявиха самите те в социалните мрежи по доста интересен начин.

Според жълтия клюкарски вестник „ШОУ“, който се позовава на свои сигурни източници, бъдещата майка носи в утробата си не едно, а две бебета. Появата на тази информация породи известни съмнения, че Александра е прибягнала до изкуствено осеменяване.

„Познайте кой е бременният този път! Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, приятелствата и грешките, за да направи път на едно ново начало“, написа Александра във Facebook и сподели снимка, на която с Дани държат снимка от видеозон.

Около час по-късно Петканов на свой ред публикува снимка, на която държи два плика с лед, а Александра сочи корема си. „Ако разберете какво искам да ви кажа“, загатна той, може би имайки предвид именно факта, че съпругата му носи близнаци.

Двамата обаче така и не казаха в прав текст, че след седем месеца ще станат родители на близнаци. Към момента полът на бебетата не е уточнен на 100%, но съмненията са за две момчета.

Слуховете, че двойката чака дете се появиха за първи път преди няколко месеца, докато тя бе на работен ангажимент в чужбина. Тогава тя отрече да е бременна и сподели, че просто е качила няколко килограма.

Тогава Петканов си навлече гнева на Александра за признанието, че ще стават родители. Дали е била фалшива тревога или нещо друго се е случило, не се знае, но тогава двойката определено си мислеше, че са свършили работата.

Сега решиха да обявят новината, след като Александра влезе в третия месец. Бебетата се очакват на бял свят в началото на 2019 г. и вероятно ще бъдат под знака на Козирог. Александра се е впрегнала да снима различни реклами, докато е още слаба и най-вече да задели някой и друг лев, тъй като им предстои да се грижат не за едно, а за две бебета и разходите ще са двойни.

Влюбените гълъбчета вече обмислят обзавеждането на детската стая в голямата им къща, в която живеят след финала на „ВИП брадър“. Любовта между двамата бе едно от най-коментираните неща в продължение на месеци, но след скандалната раздяла предаването отново ги събра и именно там сключиха граждански брак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ???

    4 1 Отговор
    От кой ? Кой е бащата ?
  • 2 сладурче

    4 1 Отговор
    Обичам деца ! И близначета, въпреки,че е по трудно за родителите!
  • 3 СссереМ

    4 2 Отговор
    Ами със сигурност няма да е пияният турски тираджия който оплоди майка ти на магистралата преди време,а иначи нека са им живи и здрави.
  • 4 stupid dog

    2 1 Отговор
    Човек ,никога не трябва да позволява, на боклук да ти уборва ,мнение и факти!!!!!
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Аз казах вече твоята маман каква е!И ти знаеш!Затова сте зелени от яд!
  • 6 Ин Витро Веритас

    2 0 Отговор
    Инвитро брадър новия сезон само по Нова Тв.
    Бащата е завеждащ катедра осеменяване в БАН.
    И на Петкан да му боднат едни близначета технологията вече е достатъчно развита - аз ще му даря сперма.
  • 7 Пешо Питоня

    2 0 Отговор
    Ако я заредя може и тризнаци да роди!
  • 8 Цеко Сифоня

    1 0 Отговор
    Интересно е кой я е напомпал.............Съмнявам се да е меката чурка.
  • 9 ЯНИ

    2 0 Отговор
    Сигора има външна намеса.Тоя със сигурност е хомо,иначе тая е симпатяга от секаде.....олеееее