Last news in Fakti

27 Февруари, 2012 12:56 3 162 1

Евровизия скара ли Софи и Десислава?

  • десислава-
  • софи маринова-
  • евровизия-
  • сина-
  • прошка

Десислава е влюбена, иска прошка от сина си

В откровено интервю със „Съпругите” Мая и Жени, Десислава сподели истината за „войната”, която се разиграва в медиите между нея и Софи Маринова: „Със Софи Маринова не се чуваме, защото не сме първи приятелки. Аз много я уважавам, тя мен също. Проблем между нас няма!”
Изпълнителката на „Love is alive” разкри, че песента, с която се явява Софи, била предложена на самата нея, като идеята била да направят дует. Деси дори одобрила суровия вариант на парчето, но продуцентите на Маринова не й се обадили втори път. „Трябваше аз да пея на английски, тя на ромски. Смятам, че щеше да се получи много интересна комбинация. Софи е много добър и талантлив изпълнител“, обясни Десислава.

Универсалната певица сподели, че не се смята за победител и това, че навсякъде пише, че тя е нагласения победител, са само спекулации: „Аз не се смятам за победител. Това, че си спечелил една битка, не означава, че си спечелил войната. Нямам връзки в комисията. Не познавам никого от тях. Пишат се много неверни неща.” DESS не скри, че определя като конкуренция не само Софи, а всичките 12 финалисти: „Никога не съм подценявала хората, с които съм се състезавала. Виждам във всеки един конкуренция.”

За Десислава победата не е на всяка цена: „За мен е много важно да се представя добре!” Талантливата певица обясни на Жени Калканджиева, че не е самотна, а около нея има малко хора, но качествени: „По пътя към върха човек осъзнава кои хора остават до него – те са все по-малко, но все по-истинските.”

Веднага след „Станция нова” певицата написа обръщение в официалната си фейсбук страница:  „Извинявам се, че пропуснах да благодаря на малкото колеги, които ми се обадиха и ми пожелаха успех. Сред тях са Рени, Тони Димитрова, Таня Боева.... Благодаря искрено! Подкрепата ви означава много за мен!”

На Сирни Заговезни Десислава поиска прошка от всички, които неволно е наранила, но най-вече от сина си Майки му се извини, че често отсъства. Тя разкри причината напоследък да е непрекъснато усмихната и призна, че е влюбена: „Има човек, с когото се чувствам добре. Имам чувството, че за първи път срещам някой, който толкова много да ме допълва. Сякаш съм си намерила половинката. Чувствам се щастлива, но е прекалено рано...не искам да говоря повече...”

До финала на Евровизия остават 2 дни. На 29-ти февруари от 20.30 ч. по БНТ ще бъде обявен победителят. Десислава е под номер 5 с песента си „Love is alive”. Ако я харесвате – подкрепете я!

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    СОФИ има по-хубава песен sory за Деси,пак и пее мн.добре.