4 Септември, 2018 11:34 20 346 12

Не е за вярване с колко се изръси Рачков за сватбен подарък на Мария

  • димитър рачков-
  • мария игнатова-
  • сватбен подарък-
  • младоженци-
  • къща-
  • гърция

Ето какво взе на своята съпруга комедийният актьор

Димитър Рачков и Мария Игнатова, които отново са влюбени гълъбчета след куп шумни изневери и раздели, скрепиха връзката си с покупката на общ имот в Гърция.

Дребничкият актьор е дал 160 000 евро за екзотична вила в комшийския курорт „Олимпиада”, като великодушно е записал покупката на името на русокосата палавница, твърди клюкарският вестник "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.

Едноетажната постройка в средиземноморски стил е малка, но ултрамодерна и е напълно енергийно независима, тъй като се захранва със слънчеви панели. Дворът е повече от два декара, а разстоянието до най-близкия плаж е само няколкостотин метра. В имота растат многобройни декоративни и овощни дръвчета и според новата-стара двойка мястото било идеално за отглеждане на челядта им.

Идеята за покупката дошла на Рачков покрай небивалия успех на моноспектакъла му „Забраненото шоу на Рачков”. Пиесата, която ни въвежда в кухнята на телевизията, се играе с огромен успех в момента из страната. Най-евтините билети са по 50 лева, а самият водещ на „Господарите” се хвали, че от някои гастроли е слагал чисто по 100 бона в джоба си. Така той решил, че е време да инвестира приходите в трайна покупка.

Димитър и Мария най-сетне узакониха връзката си след дълга раздяла и няколко събирания това лято. Двамата подписаха в гражданското, след което се почерпиха с роднини, без да се вдига много шум. Решението било спонтанно и актьорите не могли да поканят най-близките си приятели. Няколко седмици по-късно те направиха втора сватба в Тоскана, защото градчето имало сантиментална стойност във връзката им. Продуцентската фамилия Маги и Кремена Халваджиян пък били виновниците Рачков и Мария отново да се съберат и те ги поканили за кумове. А покрай тях и цялата им фамилия.

Освен Халваджиян сред гостите бяха и водещата на „На кафе“ Гала заедно с мъжа си Стефан. Празникът бе в малък и уютен италиански ресторант, в който младоженците оставиха тлъста сума.

„Тази къща е сватбеният ни подарък”, доволна е Мария Игнатова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    41 7 Отговор
    Тези разни смешници артистчета певци и шоумени НАП -а дали ги проверява а , за един приятел питам? Щото се ревът че техния занаят къща не храни и искат от държавата.
  • 2 Пища Хуфангел

    39 7 Отговор
    160 хил.€ за няколко стотин метра от плажа си е чиста минавка за 160 хил.€ ще си купиш палат в Тайланд който ще ти носи приходи целогодишно но нищо има вече къде да си води любовниците Марийка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Просия

    30 8 Отговор
    Заради слабохарактерните "мъже" като този индивид, страдат истинските мъже... Изпедерас*ват жените и им създават фалшиво его и прекалено самочувствие...
  • 5 Распутин

    28 3 Отговор
    Мара може да е пълен боклук, но Митко си я иска това е. Не е луд тоя дето яде баницата.
  • 6 Философ

    27 2 Отговор
    Абе имал дал
  • 7 Един ....

    30 2 Отговор
    Вярност с пари не се купува !
  • 8 гост

    21 4 Отговор
    Жал ми е за Рачката, тая шаврантия Мара пак ще му сипе с големия чарпак. Въпрос на време е. Тя предпочете друг мъж, а тоя сега не го ли гризе, че шаврантията не го желае, а желае друг? Изхвърли я да си ходи!
  • 9 ЗЛОБЕН

    12 3 Отговор
    Двулични, надменни, лукави и самодоволни. С говняна пръчка не можеш да им достигнеш носа. Пък после българите мразели БОГАТИТЕ. Замислете се. Ако ме разбра някой?
  • 10 Анна Евтимова

    9 10 Отговор
    На мен ми харесват. И двамата.
    Много повече от повечето "известни".
    Оправете си речника-"изръси се" и "влюбени гълъбчета" са простащина.
  • 11 сори майна

    8 3 Отговор
    100 000 от един спектакъл.. както и да ги делиш по 50лв билета все излизат 2000 човека..?!
  • 12 Тара

    6 2 Отговор
    Стига с тези Рачков и Мария , че вече ни се повдига от тях. Кво ни занимавате с техните раздели, любови и сватбени подаръци. Никой не го интересува. След време те пак ще се разделят.........