Last news in Fakti

17 Септември, 2018 10:42 2 837 5

Цветана Манева: Написах финалните изречения от песента на Азис

  • цветана манева-
  • актриса-
  • финални изречения-
  • песен-
  • азис-
  • общ проект

Доволна съм, че участвам в такава кауза. Комбинацията между мен и Азис беше много подходяща за тази тема и за такъв тип коментар. Това заяви актрисата Цветана Манева в предаването „Тази неделя” по bTV. Думите й бяха по повод участието й в клип към песен на Азис, което предизвиква множество коментари.

"Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна — тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията — това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват", коментира актрисата.

По думите ѝ трябва да има толерантност към по-различните.

„Утре започва учебната година и се питам знае ли се колко са децата в неравностойно положение или с някакво заболяване, които трябва да бъдат първи клас, и какво се прави за тях”, каза още Цветана Манева.

„Азис беше приготвил един материал, който беше доста обстоятелствен, по-бъбрив. Пак съдържаше смисъла, но не става за финал. Той ми се довери и аз написах тези 4 изречения”, допълни актрисата.

Актрисата допълни, че се е запознала с Азис, когато му е гостувала в телевизионно предаване преди време.

„Не мога да се похваля, че съм слушала неговата музика, както и той не беше ме виждал на сцената, но сега дойде на театър. Бях негов гост, направи ми впечатление, че е много открит. Много внимателно ме слушаше и явно му бях интересна”, отбеляза Цветана Манева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    2 1 Отговор
    толерастията е вредна

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    5 1 Отговор
    Любов от пръв поглед!Щом и Манева го заобича,каква харизма у чалгарския ,,фалцет,,!!!?
  • 4 Мъка,мъка....

    5 1 Отговор
    Това е доказателството, че всичко е вече чалга кулКура!Чалгата победи в Чалгария.....Сега да плеснат с ръце и да влезнат заедно в Биг Брадър!
  • 5 Пепи

    0 0 Отговор
    По моето скромно мнение, който не се е чувствал поруган от обществото за грешките и провалите си той няма да Ви разбере. Аз напъ лно Ви подкрепям и поздравявам за това което сте направили. С Уважение:Пенка/Пепи/