Last news in Fakti

17 Септември, 2018 14:45 4 893 2

Дженифър Лорънс: Звездите лъжат за начина, по който отслабват

  • дженифър лорънс-
  • звезди-
  • отслабване-
  • лъжат-
  • начини за отслабване

Възмутена от колежките с поднормено тегло, които "ядат пица"

Дженифър Лорънс: Звездите лъжат за начина, по който отслабват - 1
Снимка: shutterstock

Холивудската актриса Дженифър Лорънс, която е известна с непоносимостта си към фалшивия холивудски блясък, за пореден път разобличи колегите си, разкривайки поредната им лицемерна лъжа.

В интервю за InStyle актрисата казва: "Просто обичам всички да са честни."

"Ако тежиш 9 кг под нормата, а говориш как постоянно хапваш пица и пиле на грил, това няма да накара хората да се чувстват по-добре в тялото си", възмутено коментира Дженифър.

Въпреки че актрисата не спомена конкретни имена, според американските таблоиди Бела Хадид е пример за подобно поведение. Манекенката споделяше в Instagram как върви диетата й с пица по време на подготовката си за "Мет Гала".

"Когато трябва да присъствам на събития като Оскарите или на филмова премиера… Няма да лъжа. Храня се различно, за да се побера в тези рокли. Не се притеснявам да го призная", споделя Лорънс.

Актрисата често е споделяла, че не понася лицемерието в света на известните. След като излязоха множеството обвинения в сексуален тормоз срещу известния продуцент Харви Уайнстийн, Дженифър реши да говори за собствения си горчив опит с дискриминацията.

Тогава звездата разкри, че продуцентка я е накарала да позира гола до по-слаби от нея момичета, като "мотивация" да се подложи на диета. Лорънс опитала да се защити, но била "хваната в капан". Тя се оставила да се отнесат с нея по този начин заради кариерата си. В настоящето отношението към нея било съвсем различно, защото е знаменитост.

Дженифър бе засегната финансово от скандала с Уайнстийн. Компанията му The Weinstein Company дължи на нея и на колежката й Мерил Стрийп по 100 000 долара след обявяването на фалита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда 🐞

    9 2 Отговор
    Ако искат да лъжат!Истината е една леб,сол ,вода и спорт....! Вечер никакво едене!!!!
  • 2 Койчо

    8 0 Отговор
    Айде пак скандал се заформи у Оливуд. Вечерят само уиски, а храната им е космическа - концентрат. Взема се през носа.