22 Септември, 2018 07:00 14 648 0

Вашият хороскоп за днес, 22.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 22.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде спокоен и ще реализирате идеята си да се отдадете на заслужен отдих и релакс. Отделете време и за спорт. Поглезете се с любима храна. Необвързаните може да срещнат интересна личност и да пламне огънчето на любовта.

Телец

Днес бъдете отговорни по отношение на разходите си. Степенувайте по важност задачите си, за да не се преуморите и да не предизвикате провал заради грешки. Ако сте запланували кардинални промени в дома си, поискайте помощ от ваши близки или приятели.

Близнаци

Днес с искреността си можете да спечелите нови приятели. Но не всички са така добронамерени, както вие си мислите, така че не бъдете толкова доверчиви. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Рак

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в материален план. Не прибързвайте при взимане на решения. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки.

Лъв

Не допускайте днес незначителни проблеми да ви променят плановете за почивка и повече време с любимите си хора. Не се претоварвайте. Стремете се да сте по-толерантни към вашите приятели.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата го изискват. Всички проблеми ще се решат от самосебе си. Бъдете точни и коректни към вашите приятели.

Везни

Днес мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си. Опитайте се с положителна нагласа да се освободите от трудностите, които в последно време не ви даваха покой във финансов и делови план.

Скорпион

Днес не допускайте малки и незначителни проблеми да ви развалят настроението. Мислете позитивно. Не забравяйте за даден ангажимент към вашите родители. Отлично здраве.

Стрелец

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от битов характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си на интимната си половинка.

Козирог

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение.

Водолей

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Риби

Днес уредете навреме някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА