Last news in Fakti

9 Март, 2012 18:15 1 247 1

Билд спира голите жени от първа страница

  • билд-
  • вестник-
  • германия-
  • манекенки

„Билд“, най-продаваният вестник в Германия, загърби голите женски телесни части. Вестникът обяви, че вече няма да публикува голи жени на първата си страница. За успокоение на читателите от мъжки пол бе съобщено, че няма да бъдат лишени от секси снимки и горещи манекенти, които обаче ще са с "по-модерна визия".

От 1984 година насам на челната страница на таблоида са поместени изображенията на над 5000 разголени красавици.

Вчера, 8 март, „Билд“ даде почивен ден на всичките си служителки. Именно тогава е взето решението за отказ от голотата. „Вероятно това е малка стъпка от женска гледна точка, но е голяма крачка за „Билд“ и мъжете в Германия“, обявиха от печатната медия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.