Last news in Fakti

22 Октомври, 2018 07:00 16 783 0

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Успешен ден за някои от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес сте си набелязали доста задачи за реализиране. Можете да постигнете много, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока. Вие сте оригинална и находчива личност, която ще има успех и благодарение на чара и обаянието си.

Телец

Денят ще бъде ползотворен, ако се съсредоточите в осъществяването на една задача. Не се претоварвайте, за да нямате здравословни проблеми. Поне един час отделете за спорт.

Близнаци

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен план. Не влизайте в открит конфликт, за да не нараните някой. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Рак

Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Ще получите добри новини и така ще се сдобиете с ценна информация. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Лъв

Очаквайте развитие в социален план днес. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Легнете си рано - имате нужда от "зареждане на батериите".

Дева

Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Вечерта посетете културно мероприятие.

Везни

Този ден ще ви носи много приятни преживявания и ще се почувствате наистина обичани и оценени. Не забравяйте да обърнете внимание на хората, които наистина го заслужават. Отделете време за спорт.

Скорпион

Днес отделете време за любими занимания, любими хора, любима музика или филм. Това ще ви помогне да се възстановите и заредите с енергия за новата работна седмица. Не създавайте нови връзки и не влагайте средства в нови инвестиции.

Стрелец

Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Любими занимания и хора ще ви помогнат да си повишите настроението. Не взимайте чак толкова присърце проблемите на околните.

Козирог

Днес мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани. Всяка крачка в страни може да ви коства много. Включително и това че можете покрай тази история да загубите значителна сума пари.

Водолей

Денят ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване, но не тръгвайте без предварителна подготовка. Не подценявайте здравословни проблеми. Минете на кратка пречистваща диета.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Ще се срещнете с интересни хора, с които ще намерите общи теми за разговор. Отделете време за спорт. Не пропускайте да се обадите на родителите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА