26 Ноември, 2018 16:46 4 847 8

Бившият на Златка: Благо е палячо, не се знае кой е жената между тях

  • бивш-
  • годеник-
  • годеж-
  • златка райкова-
  • русата златка-
  • благой георгиев-
  • благо джизъса-
  • биг брадър

Бившият годеник на Златка Райкова коментира връзката на двамата участници в Биг Брадър

Бившият годеник на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов коментира пред Нова връзката на изкусителната блондинка с Благой Георгиев и поведението на двамата в Big Brother Most Wanted. Изявеният ММА боец и Златка бяха заедно цели пет години, но малко след раздялата им красавицата започна да излиза с Благо Георгиев, който дотогава бе приятел на Валентинов. Приятелството им обаче остана в миналото, а боецът "не брои за живи" и двамата.

"Всеки греши, няма безгрешни, аз направих моята грешка, но не съжалявам, аз съм на 25", смята Валентинов. "Не знам за такова нещо (че Благой му е откраднал Златка б.р.). Решението го взех аз, но след петгодишна връзка след два месеца тя се хвана с този палячо. Палячо е, защото нямаше честта дори да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение." "Между тях двамата не се знае кой е жената, това е самата истина."

"По-скоро отвратен, благодарен съм на Господ, че ме отърва, дори на него съм благодарен, че ме отърва от този човек, защото този човек не е за мен. В тези отношения тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж трябва да изпита такова разочарование в любовта. Аз се радвам, че се случи рано в живота ми."
На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори: "Питайте нея, не съм си го искал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен."

"Аз не ги броя за живи, все едно сме от различни планети. Те се показват какво представляват във "ВИП Брадър", цяла България им се смее.", коментира настоящите отношения между Златка и Благо той.

На въпроса "А би ли излязъл на ринга срещу него?", Валентинов отговаря лаконично "Как да изляза срещу него? Все едно да изляза срещу някоя жена тук в парка, това е смешно."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 0 Отговор
    До тога тоя ше вие кат линейка?
  • 2 hold up

    15 1 Отговор
    Напоследък ,винаги това е въпроса,кой е мъжа ,кой е жената........?!

    Коментиран от #7

  • 3 виц

    12 0 Отговор
    Е ми виц е положението. Златка е плеймейтка, все пак. Не е Райка Кабаиванска.
  • 4 Хлъц

    12 1 Отговор
    Опааааа преместих го
  • 5 за кожата на една златка

    10 3 Отговор
    Не спира да му сипва на Джизъсчето, а ония нищо не може да каже, трае си кат мухъл, щот иначе, ще си плюе фасетите със зъбите барабар хаха Кофти му се получи на БлаХой с тоя, щот и бокс играи и мма играи хахаха
  • 6 Иванов

    11 0 Отговор
    Жал ми е за Благо, не заслужаваше такъв черен жребий. По- добре да бе станал йога или отшелник. Тази ще го такова отзад с някой страпон, а той ще прави пози.
  • 7 Ти си

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "hold up":

    Жената ! Факт !
  • 8 един

    7 0 Отговор
    Предаването, макар и отричано и наричано как ли не, е интересно. Това са известни хора, кой в различни области на живота, кой с огромния си бюст, и многото силикон и татуировки по себе си. И съжителстват, което разкрива до голяма степен същността им, качествата им като хора. Златка с огромното си самочувствие, непрестанна поза и опити за манипулиране, с фалшивото си поведение е доста неприятна. Плачът й например, когато в къщата влезе човекът на Никита, беше фалшив и целеше скандал. Само че на Благой никак не му е до скандали, влязъл е с наргилето си да спечели. Ако не е това наргиле да е откачил от скимтенето на Златето. Жени, свикнали на лесни пари, харчени за бюстове, носове и усти, и мъже зависими от алкохол, цигари и наргилета, няма начин това да е елитът ни. Интересно е и поведението на вечната Албена, която нагло заявява на хората, че не ги понася. Те все пак не са дошли в дома й. Колкото и да е бяла, дебела и щедро гримирана, възрастта вече си казва думата. И тя като непоносимата Захажаева, никога няма да промени наглото си и неадекватно поведение, качена на пиедестал, който сама си е издигнала.