27 Ноември, 2018 10:40 4 422 2

Трима напуснаха къщата на Биг Брадър

  • биг брадър-
  • къщата-
  • изгонен-
  • съквартиранти-
  • напусна-
  • емануела-
  • я-я

Я Я беше изгонен от къщата на Големия брат

Снощи къщата на Биг Брадър напуснаха двама Съквартиранти, както и половинката на Емануела, Мартин. Емануела също не можа да издържи да бъде далеч от любимия си и заяви, че иска да напусне. Според вота на зрителите шоуто приключи за най-ексцентричния участник този сезон - Стоян Роянов Я Я. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натъжи Гъмов, а Борислав не можеше да повярва. Пред Ники Кънчев, Стоян сподели, че е благодарен, че напуска и даде щита на SDI на Гъмов, като заяви, че го обича.

Влизането на Мартин в Къщата се оказа огромна жертва в очите на Емануела. Стана ясно, че двамата са били разделени през последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че го обича и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане. Биг Брадър направи последен опит на живо да вразуми Емануела, за да остане, но в и изповедалнята тя беше категорична. „Обичам тази игра, беше мечта да съм тук, но имам и личен живот, за мое съжаление напускам заради Мартин, който направи жертва влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение“, сподели певицата напускайки Big Brother: Most Wanted по собствено желание.

Днес ще видим и поредната мисия в шоуто, която се казва „Любовни вълни“. В нея двойките ще трябва да минат тест за съвместимост. Кой е най-силният тандем и как ще се справят Златка и Благой и Никита и Борислав, ще разберем в Big Brother: Most Wanted.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    7 1 Отговор
    Всички Трябва да Напуснат НОВА.
    СЛУГИНАЖНА МЕДИЯ
  • 2 hold up

    6 0 Отговор
    Парите от Брадъра ,пак остават за същите.....!!!!!