29 Ноември, 2018 09:44, обновена 29 Ноември, 2018 09:58 33 196 48

Ревнивият Благой троши из Къщата, половинката на Никита напусна Биг Брадър

  • биг брадър-
  • вип брадър-
  • никита-
  • борислав-
  • благой георгиев-
  • златка райкова-
  • скандал-
  • правила-
  • афера-
  • гадже

Емоциите ескалираха в последния излъчен епизод на Биг Брадър

Зрителите на Биг Брадър, както и съквартирантите, станаха свидетели на извънредна ситуация в Къщата. Благой Георгиев е започнал да троши из Къщата, след като Борислав директно попита Златка дали са правили секс.

Блондинката обаче, вместо да озапти половинката си, се притесни за имиджа си и хукна да пита Биг Брадър в изповедалнята какво са разбрали точно зрителите и дали се знае, че тя всъщност признала, че е имала някакви отношения с Борислав, но не и връзка.

„Здравей, Биг Брадър. Искам да попитам защо се вменява това, че аз съм лъжкиня, защото не съм имала нищо общо с този човек. Аз съм изключително директна и съм обяснила какво общо съм имала с него, без да изпадам в момента в подробности колко кратно е било всичко, защото смятам, че е твърде унизително”, започна преговорите с Големия брат плеймейтката.

Брадърът обаче директно закопа Златка с въпроса: „Как така помниш какво си правила с човек, който твърдиш, че не помниш?”. Това втрещи Златка, която още повече започна да пелтечи и да се обяснява.

„Знам кой е Борислав, имали сме флирт, просто исках да излезе малко по-пренебрежителна ситуацията”, каза тя, но безкомпромисно ѝ бе направена забележка от Брадъра заради гаджето ѝ.

„„Ще съм ти благодарен, ако озаптиш Благой. Биг Брадър няма намерение да става свидетел как един от съквартирантите иска да потроши Къщата”, заяви той, с което стана ясно, че след въпросът на Ръгбиста Джизъса буквално е полудял.
В крайна сметка стана ясно, че плеймейтката изкусителка няколко пъти е правила нещо с Борислав, но понеже цели да промени стария си имидж, не иска да издава подробности.

Междувременно в Къщата се проведоха номинации очи в очи. Предпазен с щита на SDI беше Станимир Гъмов, който не можеше да бъде номиниран, но от своя страна той номинира Никита и двойката Златка/Благой.

Най-много номинации - цели седем, събра Никита. Абсолютно всички я номинираха, което е прецедент. Основната причина за това е ситуацията, в която постави Златка и Благой. Дори присъствието на Борислав, когото съквартирантите споделиха, че харесват, не успя да я спаси.

След Никита с по три номинации се наредиха Цецо Андреев и Уош. Според съквартирантите гримьорът е шумен и двуличен, а рапърът получи номинациите си, защото съквартирантите смятат, че няма собствено мнение. В номинации попаднаха още Стойко, Албена, Златка и Благой.

Снощи Къщата напусна Борислав. Стана ясно, че той е отказал категорично да остане в шоуто заради лични причини, които го чакат навън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скромен

    143 2 Отговор
    Там освен простотии друго не се случва и съм изненадан че има кой да ги гледа.
  • 2 Гост 1

    179 2 Отговор
    ВИП утайката на обществото

    Коментиран от #3

  • 3 Петко

    151 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост 1":

    Без ВИП,само утайка.
  • 4 Колчо

    179 1 Отговор
    Златка здраво е бръмчала, какво се опитва да прикрива?!

    Коментиран от #9, #24, #30

  • 5 гост

    158 2 Отговор
    Ездачката обяздила всичко де що видяла, а после с пулсиращи вежди обяснява как има морал и как не говорила с чужди мъже. Човек си носи името и последствията от действията цял живот, другото е лицемерие.
  • 6 Batushka

    157 0 Отговор
    Хихихи тия идиоти ме изумяват....Набожният наргилист нима мисли ,че е втория на силиконовия миндил?Уникална комбинация между селски патриархални разбирания за живота и опит да бъдеш модерен ....нарича се чалга....
  • 7 Приоритетите

    86 4 Отговор
    ФАКТИ ВМЕСТО ДА СЛЕДЯТ БРАДЪРА ДА СЛЕДЯТ ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ КОЯТО СЕ КРИЕ - ВСЕКИ ДЕН ИМА ИЗНАСИЛЕНИ БАБИ И МАЛОЛЕТНИ, БИТИ СТАРЦИ, 5-6 АЛО-ИЗМАМИ, 20-30 КРАЖБИ С ВЗЛОМ, ИНАК БРАДЪРА АКО ИСКАМЕ И САМИ МОЖЕМ ДА ГО ГЛЕДАМЕ АМИ ДРУГОТО Е ВАЖНО ДА СЕ СЪОБЩАВА

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 парцалеса

    86 1 Отговор

    До коментар #4 от "Колчо":

    Защо "бръмчала" в минало време ??? То е видно, че продължава да бръмчи, пардон флиртува, пардон.... аве да се плющи хаха. Кефи ме как ковра иска да й се пазело достойнството хаха Вчера случайно го загледах този момент с пияната Златка бай брадр, като я разпитваше и искренно се смях ;)
  • 10 GHOST 1

    85 5 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ НИ УЧЕХА, ЧЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА ТРЯБВА ДА ВЪЗПИТАВА ЗРИТЕЛИТЕ И ДА ИМ СОЧИ ХУБАВОТО, ВЪЗВИШЕНОТО И Т.Н. А ЗЛАТКА НЕ Е ИМАЛА НИЩО ОБЩО С ТОЗИ ЧОВЕК, САМО СЕ Е ИЗЧУКАЛА С НЕГО. МИНИМАЛНИЯТ Й МОЗЪК ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ПОМНИ ВСИЧКИ ЕЗДАЧИ.
  • 11 Катеричката на Златка

    62 2 Отговор
    Ъ-ъ........ама тоз и той ли е влизал в моята хралупа.....
  • 12 дедо

    78 2 Отговор
    Тоз Джизасъ нал голям мъж бре. Чупи покъщината, вместо да се изправи пред ръгбисчето, ама страх лозе пази!
  • 13 Благо Джъзиса

    50 1 Отговор
    А аз така си мислех че съм и първия.................
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дедо

    43 0 Отговор
    Чудя се само кога всенародното веселие ще е по-голямо - ако метеорит с подходящ размер удари парламента или къщата в Нови Хан?

    Коментиран от #39

  • 16 един

    87 0 Отговор
    Борислав такъв, онакъв, но си е мъжкар отвсякъде. Набожното футболистче е за окайване с тъпотията, наргилето и новите си зъби. Много са смешни моментите, когато се моли. Моралът му няма нищо общо с ценностите на православието. И понеже разбра, че става все по-жалък, реши да покаже какъв мъжкар е. Само че за това се иска и акъл. А той е тъп и реши да троши, има пари, ще плати. Колкото до Златето, няма какво да кажа! Всичко е ясно! Повечето млади хора у нас се стремят или да станат футболисти, или нещо друго, но само да не е нужно да учат. За момичетата - да си сложат изкуствени цици, да си направят задници, да не ядат нищо, за да са торби с кокали, и да стават модели. И колкото са по-разюздани, толкова повече са ВИП. Ами това е действителността ни. Показана в предаването в концентриран вид.

    Коментиран от #31

  • 17 BG citizen

    43 5 Отговор
    Ами тя Златка е девица бе Бай Хой, пардон бай Брадър - ти не знаеше ли, че Блахур, опс... Благой за К.о.в.р.и не се жени?! Хайде не разваляй сега готовите неща, нали умното Злати се похвали че е прихванала Джийзъсовото семе....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 никси

    23 4 Отговор
    е това е олицетворението на дьржаватани аз за това не ги гледам тия простотии това сахора от хаи лаифа ядьт и пият на корем не стига че гастролират по всички телевизии и преливат от много пари и продьлжават да занимават цялята аудитория а техните простотии всеки плюва другия а не си видят керливите ризи тези мьрди лежат на гьрбь на данькоплатеца исе чювя на много хора какво толкова вие интересно всьщност та ги зяпате всяка вечерте си показаха рогата и само се излагат и навсичкото одгоре всеки излиза от кьщата с тльст хонорарна тоябеден народ му да и циркове и зрелища
  • 21 МОЛИ

    28 1 Отговор
    БЛАГОЙ ПЪРВО ДА СИ СВЕТНЕ ГЛАВАТА В НЕГО ПО ТВЪРДО И ДА СИ РАЗМЪРДА СУРОВАТКАТА В ГЛАВАТА!!!!!
  • 22 Kiki

    18 0 Отговор
    Никси , къде си учил бре....???
  • 23 Филип

    41 0 Отговор
    Помня че участваше преди години в друго телевизионно предаване. Там на един Филип каза"Айде бе ще ме е.еш или няма да ме е.еш.
  • 24 Пръцко

    36 2 Отговор

    До коментар #4 от "Колчо":

    Тва са гнусни инсинуации - аз съм сигурен, че Джизъса е взел Златка АБСОЛЮТНО ДЕВСТВЕНА И НЕВИННА, и че той ПЪРВИ я е разпечатал - УБЕДЕН съм в това значи...

    Коментиран от #28

  • 25 Абориген

    45 0 Отговор
    Златка Райкова- Ратка Злайкова, тъпо,нагло,малоумно КУ. ВЕ,дълбооока провинциалистка,та въпроса ми е: Благой,не ти ли хлопа тая,не ти ли е големичка,за уплътняване трябва да приемеш още няколко помагачи,и тогава ли ще трошиш. Не си хаби силите да трошиш покъщнина,пази си силите,ще ти трябват да си носиш големите рога.
  • 26 да да

    57 1 Отговор
    златато много добре знае , как е била център на оргийки с по 5 мъже и не и стигаха!
    сега се прави че не помни и не е била тя ....
    злате, по рано 5 мъже не ти стигаха на веднъж къде с тоя турчин без фес си се хванала сега !
    пък и като имаш минало на проститутка, къде се бъташ по медиите и някой трябва да ти пази "достойнството"
  • 27 Тъжна история

    58 1 Отговор
    Абе този смешник Благой, ако троши заради всеки, с който е спала Златка, нищо здраво няма да остане... Тъжна история....
  • 28 Дааа

    9 15 Отговор

    До коментар #24 от "Пръцко":

    Много правилно вмъкна в изречението -невинна....
    Колко пъти момичета, за да получат едно работно място, трябва да се продадат като предмет за еднократна употреба? Кой всъщност е заслужил този етикет-еднократна употреба, лек, лесен...Ами този който налага това отношение в обществото. Този който потъпква правото на жената да бъде себе си, без да бъде обиждана и съдена, поради завист и злоба. Този който се подиграва с невинноста и..той ще осъди сам себе си някой ден..повечето няма да си оцапат ръцете в калта, за да "извадят" мръсотията му, защото повечето са в самата кал. Да - казвате, че е лека жена, но истината е че вие сте тези които си лягате с някоя без чувства и после казватe,че сексът с нея е бил" мръсен"..Не мръсно ви е съзнанието и задните мисли. Нали вие сложихте диагноза- лудост на Любовта като психологическо разстройство, просто защото не го разбирате..просто защото вие сте луди и празни отвътре .
  • 29 бай Мите

    26 1 Отговор
    Тоя за какво се сърди.Трябва да е благодарен че има много баджовци с които да си пие питието
  • 30 Професионалист

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "Колчо":

    Това е най-заученото и обиграно поведение,което може да притежава изпечен професионалист,като въпросната дама.
  • 31 Това си е

    28 0 Отговор

    До коментар #16 от "един":

    веруюто в България, всеки простак- футболист, всяка к.. . - плеймейтка. :D
  • 32 НЕПОЗНАТА

    19 0 Отговор
    ОКАЗА СЕ ЧЕ И ДРУГИ ПРЕДИ НЕГО СА ОТКРИЛИ ЛЮБОВТА.СМЕШНИК.ВМЕСТО ДА РЕШИШ СЧУПИ ГЛАВАТА НА ТОВА КУРВЕ И СИ ИЗЛЕЗЕШ С ДОСТОЙНСТВО АКО ГО ИМАШ
  • 33 АНОНИМЕН

    14 1 Отговор
    ПО ВРЕМЕ НА ПОСТИ НИЕ ГЛЕДАМЕ ТОЯ БТРАКИЯ. ТОВА Е ДЪНОТО.
  • 34 Анонимен

    14 2 Отговор
    То вече всяка жена участва ли там е мастия, или Златотърсачка и боклук от класа за нищо не ставът там или е глупава шматка
  • 35 Ленин

    27 0 Отговор
    Има ли някой който да не знае че Златка е момиче на повикване или че обича груповия секс .И цената и е известна.
  • 36 Барселониста

    27 1 Отговор
    Абе гледам го благойчо и заклучавам че е много тъпо момче няма приказка прост е от всякъде само знае да лапа тоя муштук нергелето банален от всякъде. А за златето ко да кажем благойчо да е мислел какво си взема за гадже тая ги е трошила като курнишони
  • 37 Мира Димова

    13 0 Отговор
    Говорите само за Златка а какво ще кажете за Благойчо как баща на три деца се целува и прави секс пред цяла България и децата го гледат срамота
  • 38 Настя

    9 0 Отговор
    Колко време им давате да продължат заедно тези леки фордове?
  • 39 Роко

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дедо":

    Най-добре ще е, ако един такъв метеорит удари и двете места! Тогава ще бъде истинско всенародно веселие! 💣🌋💥😄
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Статист

    12 1 Отговор
    Браво на Благо , едва ли има друг с толкова много баджанаци ! То си е за Гинес !

    Коментиран от #46

  • 42 Big Drama

    12 1 Отговор
    Благо Джизъса-
    Баджо Гинеса
  • 43 Расулюлах

    1 2 Отговор
    Левски умре зарад такива муахахахахха миралая му казваше лески ефендии зян курбан ше идеш муахахах

    Коментиран от #47

  • 44 Ужас

    4 0 Отговор
    Златка е ненаситна нимфоманка, прекарала е половин София и няма срам...
  • 45 ГАЛЕВ

    1 0 Отговор
    Баш ме брига-това тъпо предаване и тези простаци в него не ги гледам отдавна.Тъпашко просто предаване за простаци.
  • 46 ГАЛЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "Статист":

    Благо и Рачков се изравняват по брой баджанаци-и двамата имат много рога на тъпите си глави.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гощо

    0 0 Отговор
    Благо да ти е честита русата кОвра баце!!! То се мисли и подбира ама ти нали си акъл море.....