Last news in Fakti

3 Декември, 2018 20:19 8 022 12

Дженифър Анистън изтърпяла тонове психотерапия след развода

  • дженифър анистън-
  • развод-
  • джъстин теру-
  • раздяла-
  • терапия-
  • превъзмогне

Актрисата споделя, че въпреки кошмарната раздяла, тя все още не се е отказала от любовта

Дженифър Анистън изтърпяла тонове психотерапия след развода - 1
Снимки: shutterstock

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

Животът на холивудската звезда Дженифър Анистън се движи в положителна посока, след развода ѝ с актьора Джъстин Теру, с когото бяха женени по-малко от три години.

Актрисата твърди, че се чувства "много удобно там, където се намира в момента", заяви източник на седмичното издание US Weeklyin.

На корицата на списанието е портрет на Анистън, а заглавието към него гласи: "Откровената история на Дженифър: терапията спаси живота ми".

В интервюто, поместено на страниците на последния брой, актрисата споделя, че започнала да посещава редовно терапия, за да излекува разбитото си сърце.

49 годишната актриса и 47 годишният актьор се разведоха през февруари. Звездите решиха да не коментират причините за взетото от тях решение и няколко месеца пазиха пълно мълчание по темата.

Дженифър Анистън изтърпяла тонове психотерапия след развода

Сега обаче, нещата се промениха и двамата надигнаха завесата, която криеше отношенията им от света.

В последното си интервю Анистън споделя, че, за да превъзмогне раздялата с втория си съпруг, тя решила да се обърне за помощ към терапевт, с когото провеждала редовни сеанси. Днес вече се чувства удобно в кожата си и върви напред.

"След първия развод започнах да се грижа повече за себе си. Затова сега се обърнах към специалист, за да мога да запазя състояние на духа", споделя Анистън и допълва: "Отне ми много дълги часове терапия, но аз напълно го преодолях."

"Тя върши работата си по начина, по който иска да го направи и наистина се наслаждава на живота", разкрива от своя страна информаторът на списанието, отбелязвайки, че Анистън "вярва, че независимо от път, по който е вървяла до сега, ще се представи както трябва".

Бившата звезда от култовия сериал "Приятели" отрече появилите се през август съобщения, които твърдяха, че раздялата е била "нежна" и въпреки разбитото си сърце, тя приема ситуацията стоически.

"Първо, с цялото ми уважение, искам да обясня, че не съм съкрушена. И второ, това са безразсъдни предположения. Никой не знае какво се случва зад затворените врати. Никой не се и замисля колко чувствителна мога да бъда по темата за отношенията или раздялата с моя партньор. Те не знаят какво съм преживяла — нито медицински, нито емоционално", каза тя в друго свое интервю пред InStyle.

Дженифър Анистън изтърпяла тонове психотерапия след развода

След като разводът вече е зад гърба им и двамата се върнаха към нормалния си ритъм на живот и активно се снимат в сериали и игрални филми.

Освен чрез терапията, Джен успява да съхрани душевното си равновесие, занимавайки се с неща, които ѝ харесват: редовно ходи на фитнес, грижи се за животни и се среща с приятели. Тя не спира да се снима и изкарва добри пари от реклами.

Джъстин Теру и Дженифър Анистън започнаха да се срещат през май 2011 година. През 2013 година обявиха годежа си, а две години по-късно се венчаха на скромна церемония в Бел Еър, на която присъстваха само 74 гости.

Приятелите им бяха много скептични към съюза им и непрекъснато говореха, че е обречен. Това е видно за всички без Дженифър Анистън.

"Тя направи много жертви, опита се да живее в Ню Йорк, в апартамента на Теру, но ѝ липсваха приятелите в Лос Анджелис. Съпругът ѝ пък не можа да се приспособи към обстановката в Холивуд и да намери общ език с обкръжението на Джен. Може би това бе и причината двамата да прекарат по-голямата част от брака си разделени", твърдят запознати източници, която казва още, че последните 18 месеца от брака си двамата живеели отделно един от друг.

Преди развода с Теру, Анистън преживя още по-болезнена раздяла — тази с първия ѝ съпруг — актьорът Брад Пит. Двамата се разведоха през 2005 г. след пет години брак. До решението да сложат край на съвместния си живот се стигна, след като стана ясно, че партньорката на Пит от лентата "Мистър и Мисис Смит" Анджелина Джоли чака дете от него.

Дженифър Анистън няма деца — нито от брака си с Брад Пит, нито от този с Джъстин Теру.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 луда 🐞

    1 8 Отговор
    Падам си по тъмнички мъже,пък си взех рус....!Този Теру е много сладък....!!!!!!Захарче.......!!!!
  • 2 АМЕРИКАНСКИ ИДИОТИ

    13 10 Отговор
    И тая куха филия е пример за семейни ценности. Американски ЖИВОТ!!! над 50 % разводи къде отиде любовта къде отиде семейното щастие и смисъл на това! АМЕРИКАНСКИТЕ СВИНЕ НА НИЩО УМНА НЯМА ДА НИ НАУЧАТ ОСВЕН НА РАЗВРАТ НАРКОТИЦИ И ДЕПРЕСИЯ !!!
  • 3 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    25 4 Отговор
    ГОТИНА Е ДЖЕНИФЪР....СЛАДУРАНА.....
    И Е В ПЪТИ НАД АНДЖЕЛИНА.....
  • 4 стефчо

    12 2 Отговор
    Аз ще я взема жената,но при тях ценност са само парите и ние не се вписваме в техния начин на битие.
  • 5 веселяк

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Дженифър Анистън изпърпяла тонове психотерапия след развода. То е ясно, че една думичка е объркана, но първото П ли трябва да се замести с Т, или второто П с Д?
  • 6 митака

    3 5 Отговор
    местя......

    Коментиран от #8

  • 7 Onufri

    7 0 Отговор
    Ъъъъъ, ко речи ?!?! Абе, проверявайте ги тия текстове преди да ги публикувате бре !!!
  • 8 Грешка 404

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "митака":

    Невъзпитаник..!!!!!! Защо......?
  • 9 Баба

    3 3 Отговор
    Горката Джени , каква житейска трагедия !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    2 2 Отговор
    Мадам Плъх,т до кога ще командваш?
  • 12 Хахо

    2 1 Отговор
    То всички хамериканци са куку и пипе за психар.а па тая е толкоз тъпа и грозна кой щея търпи