Last news in Fakti

28 Март, 2012 17:02 904 0

Мегаконцерти на Филип Киркоров у нас това лято

  • филип киркоров-
  • шоу-
  • концерти

Най-богатият артист в руския шоубизнес идва с грандиозното си шоу у нас.Так и българите ще могат да се насладят на  новото супер-шоу за милиони "ДРУGOY" на 2-ри юли.

Филип Киркоров ще изнесе магаконцерти в София (29 юни), Пловдив (30 юни), Бургас (2 юли) и Варна (5 юли). Организаторите от "DEGRIS" разкриха, че българската публика ще има възможност да види другото, непознато лице на артистичния и музикален феномен.

Кралят на руския поп Филип Киркоров обещава да взриви българската публика с най-скъпото, най-зрелищното и единствено по рода си шоу, създавано от него някога. Зрителите ще успеят да интерпретират по нов начин най-големите му хитове, и да чуят най-новите му песни от последния албум "ДРУGOY", наслаждавайки се на грандиозни специални ефекти, 3D-мапинг, гигантски по мащаб декори, сцена на няколко нива, въздушна акробатика, впечатляваща хореография и пищни дизайнерски костюми.

Шоуто, чието ниво би могло да се сравни единствено с концертите на западните звезди, е признато единодушно от музикалните критици и безспорни лидери на руската сцена за "Най-доброто!", "Уникално!" и "Удивително!". Всеки спектакъл на Филип Киркоров се превръща в грандиозно събитие! На сцената, зрителите очакват от него чудеса, защото летвата, която вдига, елиминира всяка конкуренция. С новото си супер-шоу "ДРУGOY", Филип Киркоров обещава да подари безкраен празник на българската публика в края на юни!

През всичките 25 години от творческия си път, мегазвездата е оставал предан на публиката си и нейните очаквания. Но днес той е ДРУГ!

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, са пуснати в продажба в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА