Last news in Fakti

12 Януари, 2012 12:00 2 073 0

Киркоров крие дъщеря си в България?

  • филип киркоров-
  • алла-виктория

Лелята на Филип Киркоров, която в момента се грижи за новородената му дъщеря му Алла-Виктория в Маями, разкрива, че певецът все още не е решил къде ще живее момиченцето.

Възможно е руснаците така и да не видят детето на Киркоров, съобщава руското издание „Аргументи”. Лелята на Киркоров – Мари, смята, че той може да отведе момиченцето в България, за да го спаси от интереса на медиите в Русия.

Алла-Виктория бе родена от сурогатна майка в Америка в края на ноември 2011 година. Майката на бебето е стара приятелка на Филип Киркоров, негов много близък човек. Приятелството им е издържало изпитанията на времето, а сега ги свързва и общото дете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА