25 Декември, 2018 00:30 18 744 15

Любовен и секс хороскоп за 2019 г.

  • любов-
  • секс-
  • хороскоп-
  • 2019

Какво очаква представителите на всички зодии в любовните и сексуални отношения през новата година

Любовен и секс хороскоп за 2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Новата 2019 г. ще е година на промените в много направления, включително и в любовта. През 12-те месеца ще можем да узреем повече за любовта, за това какво искаме да получим и какво сме готови да дадем. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп за 2019 г.:

Зодия Овен

Според астрологичната прогноза за 2019 г., това ще бъде добра година за онези Овни, които искат да се задомят, да сключат брак. Тези, които вече са в брачен съюз, ще се радват на мир и хармония, но ще трябва да полагат усилия, за да са сигурни, че любовният им живот ще бъде сигурен и удобен, пише Az-jenata.bg.

Овните, които търсят нова любов, ще могат лесно да създават нови познанства на социални събирания или на работното място. Ще могат да се влюбят в хора, които се доближават до тях по характер, с които ще бъдат много съвместими. Любовният ви живот ще бъде добър през 2019 г., но не забравяйте да полагате усилия.

Зодия Телец

Според звездната карта, представителите на зодията ще бъдат по-привързани и страстни през тази година. Това е малко странна комбинация за вас, но е и много хубава, особено ако вече се намирате във връзка или ако искате да създадете такава. Ще имате желание да ходите повече на срещи, а в сексуално отношение апетит няма да ви липсва.

През новата година ще се научите, че в любовта нещата трябва постоянно да бъдат интересни и вълнуващи. Възможно е да се наложи да направите някои жертви в името на любовта. Някои от вас ще направят и планове за бебе.

Зодия Близнаци

През новата година Близнаците ще подхождат по-реалистично към намирането на любов. Това може да направи нещата по-малко романтични и ще се отрази на шансовете ви за дългосрочна връзка много повече. Ще бъдете по-привлечени от обикновените романтични взаимоотношения тази година, отколкото от сексуалните за една нощ. Не поставяйте под въпрос всичко, което вашият партньор прави, или ще навредите на връзката.

Ако си позволите да се отпуснете, тогава ще имате хубав любовен живот тази година и може би дори да планирате нов член на семейството. Някои от представителите на зодията може да намерят нова любов в приятелския си кръг.

Зодия Рак

Раците ще научат нови неща за себе си и дори може да се стремят да подобрят своето Аз по един или друг начин. Тази промяна ще ги накара да изглеждат по-уверени, което може да им помогне да привлекат повече нови обожатели, особено ако търсят нова връзка.

Тези от представителите на зодията, които вече са обвързани, ще трябва да се опитат да избегнат ново изкушение. Хубаво е да позволят на партньора да разбере техните романтични нужди. А също така и те трябва да обръщат внимание на неговите. Ако го направят, тогава техният любовен живот ще върви добре.

Зодия Лъв

Емоционалните желания на Лъвовете ще им донесат много удовлетворение тази година. Има вероятност да намерят нова любов в приятелския ви кръг. Твърде е възможно да срещнат нови и интересни хора на нови и интересни места. Ще привличат вниманието на противоположния пол с лекота, а ако се намират във връзка ще стабилизират взаимоотношенията си.

Зодия Дева

Динамичен ще бъде любовният живот за Девите. Ако са обвързани, ще трябва да позволят на партньора си да поеме юздите. Те не трябва да се оставят на рутината, защото може да бъде разрушаваща за любовта. Добре е да обърнат внимание на секса, както и на тези взаимоотношения, които се градят само на секс.

Да са сами е по-приемлив вариант, отколкото с неподходящ партньор. По-добре да отделят достатъчно време, за да се опознаят и помислят от какво се нуждаят. Някои от обвързаните Деви ще правят планове за бебе.

Зодия Везни

Любовта ще бъде в центъра на вниманието за Везните през 2019 г., независимо дали вече са в отношения или не. Необвързаните ще имат добри предпоставки за създаване на нова връзка. Съвместимостта е важна, затова ще избират внимателно потенциалните си партньори. Пролетта ще донесе повече хармония на духовно и сексуално ниво на обвързаните представители на зодията. Някои от тях може да са готови за следваща по-голяма стъпка.

Зодия Скорпион

Звездите показват, че през 2019 г. някои представители на зодията ще се радват на романтична любов, докато за други тя ще липсва. Като цяло, любовният живот ще зависи пряко от взаимодействията с представителите на противоположния пол. Вълнуваща възможност за нова връзка може да получат през пролетта. От представителите на зодията зависи дали ще се възползват от нея или не. Ако вече сте в отношения, тогава нещата вероятно ще станат по-страстни и сексуално стимулиращи. Няма да липсват и спорове.

Зодия Стрелец

Стрелците ще се стремят да намерят баланс в социалния си живот тази година. Ще бъдат най-щастливи да прекарват време с приятелите и любимия човек. Тези, които не търсят сериозна връзка, ще се радват на неангажиращи сексуални забавления. Други Стрелци обаче, ще търсят сериозен партньор, с когото да създадат трайни взаимоотношения. Решенията за бебе трябва да бъдат добре обмислени и от двамата партньори.

Зодия Козирог

Тази година социалният живот на Козирозите ще има много възходи и падения. Ако понастоящем са във връзка, това е добър момент да предадат на партньора си малко повече енергия. Това ще помогне много на връзката им. Няма да липсват препятствия пред представителите на зодия Козирог, затова трябва да са внимателни по въпроси свързани с брак, бебе и други важни решения свързани със съвместния живот. Някои Козирози ще приключат връзки, които са базирани само на секс и не им носят нищо друго.

Зодия Водолей

Любовният живот на Водолеите ще се развие по начин, по който не са си и представяли. Очакват ги промени в текущите взаимоотношения, особено в първите три месеца на 2019 г. Възможно е да открият и нова любов и сексуална стимулация в нови взаимоотношения. Новата година може да е добра година за забременяване. Емоционалните връзки с половинката ще станат по-силни.

Зодия Риби

Ако през последните няколко месеца Рибите се бяха съсредоточили върху себе си, през новата година ще трябва да обърнат повече внимание на социалните контакти. Възможно е да подновят стара връзка. Като цяло, комуникацията ще бъде по-гладка, а изграждането на по-добри социални умения ще помогне на представителите на зодията в много области на живота. Ще се радват на повече романтика през лятото.

Ако се влюбят през тази година, това ще е искрено и може да бъде и продължително. Но не трябва да дават обещания, които не биха могли да спазят. Рибите трябва да честни и да не поемат отговорности, ако не са сигурни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    12 2 Отговор
    Важното е любов да има, не омраза.Пожелавам на всички всичко хубаво през новата година, която идва.Приярна вечер и вечери празници.
  • 2 Мераков

    8 1 Отговор
    Вени, Честита Коледа, пожелавам ти много здраве, любов и секс през 2019!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Нека някого го наблюдават непрекъснато с камера ,не ще пощурее,ами по зле!Всичкото е заради мадам Злата,Любовника и Митьо ме тормози психически.!Затова я ненавиждам мадам Злата ,защото продължават двамата обратни да ме тормозят!

    Коментиран от #6

  • 6 Не ми махайте коментара!

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Да ви кажа най важното !След като се намърсуват,двата обратни ме наблюдават на камерата и се подиграват!Аз го разбирам от някои казани думи на Злата с гнусния маркуч!С какво право гюбрета Митю,ще ме наблюдава!Това не значи ,че като е полицай ,има това право,!Аз не съм престъпник ,като МадАм!!!!!Това е вик за помощ!Няма да се разболявам ,заради гнусните страсти на двама обратни!!!!

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Капитан Златей Митьов

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Не ми махайте коментара!":

    Ще те преследваме вечно ...с маркучите докато та набучиме и те Вкараме в правия път

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 кучето шаро

    2 0 Отговор
    е.............не
  • 11 Кратера

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Капитан Златей Митьов":

    Ти кьорава ли си на мадам,че само двете коври с гнусните страсти сте тука в сайта!Ти в правия път ли си ,дето опъваш сина си и от гнусна страст си взела и името му...!Ще бъдете наказани ,за тези ваши гадости!питам пак ,дето прегръщаше жена си кривошийка ,къде е ?Митьо обратния ми е завзел всички устройства и ми честити Коледа ,обратна мадам Злато ,ти го побърка!ако не знаеш ,гнусния ти маркуч ,провисва от херния....! радвай се на гнусотиите си,Господ вижда,за две годишния излишен тормоз ,който ми създаде...!Заведе изнасилиния от тебе,който те разтреперва ,защото си гнусен обратен в родния ми град и с парцалана колко мръсотии изядохте!Колкото си наказана Злато,още по лошо те очаква!Няма ненаказано зло!Сега само ме ядосва ,че обратния Митьо ме блокна!А ти си едно голямо нищо ...!Искаш ли бой....?Само поискай и ще си го получиш в тройна доза ,епилептик!Мозък нямаш и затова само за мъжки дупки мислиш....!

    Коментиран от #12

  • 12 Айде де смотаняк

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Кратера":

    Какво ще направиш ,ще помрънкяш помрънквш и нищо ...обратните са по мъже от теб ...плужек !

    Коментиран от #13, #15

  • 13 камерата педераст

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Айде де смотаняк":

    Радвай се ,че си жена!И не си казвай , първото име ,помак...!Закара го Митьо,уж на разузнаване и го изнасили!Горкият ,заради мен го боли кратера и сега е играчка в твоите гнусни ръце!И се наричаш,,мъж,,,който цял живот мъжки членове лапа ,работа не пипа....!Егати мъжа!!!!Да пази Бог!Грешка на природата и то голяма!Просяк на всичко!!!!Чантичката ти много ти отива,сега предполагам за услугите ,има нещо вътре ,моля се вътре да имаш твоята любима играчка мъжки член!
  • 14 Маркуч

    0 0 Отговор
    За тебе ,плужек !
  • 15 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Айде де смотаняк":

    Всичко ,което обиждаш се отнася за тебе....!Гнус ме е дори да ти отговарям.....!