Last news in Fakti

18 Януари, 2019 15:23 27 947 10

Векилска бяга в Брюксел след раздялата с Калин Врачански

  • мариана векилска-
  • журналист-
  • брюксел-
  • емигрира-
  • калин врачански-
  • любовна драма-
  • разбито сърце

Краят на любовната им авантюра съкрушила тв водещата

Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врачански. Тв водещата изпаднала в тежка депресия след авантюрата с красавеца от родното кино и театър и сломена от фиаското, окончателно решила да напусне страната, разкриват нейни близки. В края на миналата година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването.

Новата позиция озадачи силно не само колегите ѝ, но и най-добрите ѝ приятели. Оказа се, че малцина са били посветени в намерението ѝ да смени рязко живота си, твърди таблоидът "Уикенд“.

Мариана се явила на интервю през есента и изобщо не очаквала, че ще я одобрят. Когато й съобщили, че я наемат и трябва в най-скоро време да се установи в Брюксел, тя за един ден взела категоричното решение. Векилска веднага подала молба за напускане и вече си търси жилище в сърцето на Европа.

"Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разбито сърце заради него — очакваше истински отношения, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била поредната му бройка, а тя си беше внушила, че едва ли не ще станат семейство", разказват колеги на Векилска.

След развода си със Симеон Колев, бившата тв водеща се втали, сваляйки 25 кг. С тази нова фигура тя се впусна в афера с актьора. Двамата изкараха диво лято, но в един момент се оказа, че Врачански не желае да задълбочава отношенията си с нея. Без особен свян, актьорът я замени с 20 години по-млада мацка, което направо сринало чувствителната журналистка.

"Когато се разчу, че имат отношения, а накрая Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от дома си и се поду от плач. Сигурно тогава е решила, че трябва да започне живота си наново и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на интервю за работата в Брюксел", издават нейни колеги от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на стабилно похапване за лекуване на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала старото си тегло и в момента е доста едра. Тя въобще не се притеснявала от това, тъй като поначало в Европа нямат такава фиксация към теглото. А и новата ѝ заплата от 120 000 евро на година е доста апетитна...


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 2 Отговор
    Абе как може да сте толкова некомпетентни. Я кажете точно в коя сериа на Откраднат живот играе Калин Врачански, че не се сещам? Или не праите разлика между Стъклен Дом и Откраднат Живот. Все са БГ сериали, нали...

    Коментиран от #3

  • 2 кучето шаро

    22 8 Отговор
    Това Векилска не е ли мъж !?
  • 3 сноб

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    ... все бози
  • 4 Мимо

    54 3 Отговор
    И аз съм депресиран! Помогнете ми! Искам и аз в Брюксел , за да се успокоя. Нещо в някаква комисия по енергийни въпроси нещо...сигурен съм ,че ще съм повече в час по въпроса, отколкото Векилска от въздухоплаване. И друго да питам: къде и как подаде документи за това интервю? В Джобс-а ли беше обявата, понеже не съм я срещал там? Били я одобрили ей така- без нищо. Някой вярва ли, че има човек отишъл на работа в Брюксел ей така - щото е много кадърен без да е на "някой" някакъв... Още повече, че едва ли Векилска е чак такъв корифей в сферата на въздухоплаването

    Коментиран от #5

  • 5 Щирлиц

    28 6 Отговор

    До коментар #4 от "Мимо":

    Що да няма общо?Нима не е абсолютен въздух под налягане!
  • 6 vasik atanasova

    20 5 Отговор
    дърта зализана кокошка
  • 7 Талибан гей!

    18 3 Отговор
    Ма Маряно ,я като съм влюбена и ядосана ,не ям.....!!!!Ама явно кокала ни е широк ,нема се притесняваш,мъже колко искаш по света ,но гледай да не е обратен.....!!!!
  • 8 Дреме ми

    10 0 Отговор
    Холивудски лакардии по български....
    Бозава история на пишман Дон Жуан
  • 9 Кочо Паламаркин

    19 5 Отговор
    Бих я така яко ярил,после -нашамарил,че ще забрави и Бруксел,и Калин Козела тази дърта Гъзела .
  • 10 Георги

    13 2 Отговор
    Кой пък ще го вземе тоя птеродактил?