21 Януари, 2019 10:47 6 211 4

Наистина ли Брад Пит и Чарлийз Терон имат връзка?!

  • брад пит-
  • чарлийз терон-
  • връзка-
  • актьори

Двамата били представени един на друг от Шон Пен - бивш годеник на русокосата актриса

Наистина ли Брад Пит и Чарлийз Терон имат връзка?! - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Слуховете за предполагаема връзка между холивудският актьор Брад Пит и чаровната южноафриканска актриса Чарлийз Терон, се превърнаха в най-новата вълнуваща клюка не само в Холивуд, но и по света, пишат американските лайфстайл издания.

Според неназован източник, цитиран от сайта Contactmusic, 55-годишният Пит и 43-годишната Терон започнали предполагаемата си неангажираща връзка по празниците.

"Вече почти месец двамата се срещат небрежно", заявява източникът, близък до предполагаемата двойка. Той допълва, че двамата крият аферата си, тъй като отношенията им все още са на много ранен етап.

Двойката вече беше забелязана заедно след предпремиерата на филма "Ако Бийл Стрийт можеше да говори", в който Пит играе ролята на продуцент. Двамата обаче не стъпиха заедно на червения килим.

Любопитна подробност от общата им история е, че двамата били представени един на друг от бившия годеник русокосата кинозвезда — актьорът и носител на награда "Оскар" — Шон Пен.

Ако слуховете за отношенията им се потвърдят, то това ще е първата публична връзка на 55-годишния Пит след развода с Анджелина Джоли през 2016 г.

Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак през август 2014 година и по време на съвместния си семеен живот се сдобиха с шест деца, но Терон все още не е срещнал нито едно от тях..

След като през 2018 г. се появиха слухове, че актьорът отново е започнал да излиза по срещи с жени, източник от обкръжението му заяви, че Пит най-вероятно вече няма да се замесва в любовни отношения със знаменитости, заради горчивия опит, който е натрупал през годините с предишните си връзки. Сега обаче, изглежда, актьорът е променила решението си, впускайки се в нова връзка с родената в РЮА кинозвезда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брежен

    8 1 Отговор
    Какво значи, че се срещат небрежно. Че ей така леко, без да се напрягат и затормозяват, просто си се срещат и се мандръсат незаангажиращо, може би. Няма лошо

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    1 8 Отговор
    Подхождат си. И тя и той не са големи красавци.
  • 3 По червеният килим върви гъ а и син

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брежен":

    Леко и неангажиращо , само главата , ама той той рамене няма.
  • 4 аз чета

    0 0 Отговор
    Тва РЮА неква нова националност ли е????