Last news in Fakti

4 Април, 2012 15:04 2 747 1

Ален Делон приет в болница

  • ален делон-
  • болница

Легендата на френското кино 76-годишният актьор Ален Делон беше приет в Американската болница в Ньой, западното предградие на Париж, съобщи близък до звездата източник. Според информации в парижки таблоиди той е приет на лечение след като се е почувствал зле с болежки в гърдите.

Ален Делон се чувства много добре. Като всеки човек той се грижи за здравето си, трябваше да му бъде направен планиран преглед", заяви асистентката му в опит да разсее спекулациите.

Пред „Паризиен“ Ален Делон е потвърдил публикациите, че е приет в болница заради сърдечна аритмия. Той дори е бил опериран. Хирургическата интервенция е минала добре.

Ален Делон разкри, че преди две седмици имал световъртеж и гадене. Това наложило актьорът на мине на скенер. Според Ален Делон сърдечните му проблеми са свързани с факта, че той е силно емоционална личност.

Американската болница в Ньой отказа да коментира информацията. Роденият на 8 ноември 1935 г. близо до Париж Ален Делон е едно от най-големите имена на френското кино. Той се е снимал в стотина филма през 50-годишната си кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Всичко е преходно!Трябва да сикваме с това!.................Спомнятели
    си онзи прекрасен филм"Двама мъже в града"Той и ЖАН ГАБЕН!........
    Дано съдбата му е отредила по дълъг живот!