Last news in Fakti

28 Януари, 2019 17:11 4 484 15

Гуркова със сърцераздирателна изповед за убития ѝ мъж

  • наталия гуркова-
  • джордже михалевич-
  • убийство-
  • мис българия 1998-
  • тв предаване-
  • те са-
  • тв водеща

Мис България 1998 г. говори за новото си предаване, в което ще разказва за живота на богатите хора и с какво той е по-различен от този на бедните

Мис България 1998 Наталия Гуркова отдавна не дава интервюта. Мнителна е. Твърди, че над 90% от статиите за нея, които се появяват в пресата през последните 10 години, са пълна измишльотина. Наскоро обаче, красивата българка прави изключение, с доста предварителни уговорки, разбира се, като най-важното условие, което поставя, е — никакви въпроси за смъртта на съпруга ѝ Джордже Михалевич, пише вестник „Уикенд“, пред който Гуркова говори.

„Още не съм готова да говоря за това. А и разберете ме — след всичко, което се изписа, моите думи просто потъват между стотици неистини. Искам само да се знае — любовта ни с Джордже бе истинска от първия до последния момент. Той ще е вечно жив в сърцето ми”, споделя тя.

Убийството на съпруга ѝ е показно. То е извършено в края на септември миналата година от двама мотористи, които настигат колата на черногорския бизнесмен на светофар в южноафриканската столица Йоханесбург, и го разстрелват. След инцидента из медиите се завъртяха няколко версии за убийството му - от отмъщение на сръбската мафия до провалена сделка с наркотици, разказа тогава пред bTV разследващият журналист Манди Уинър, която първа съобщи за разстрела.

След трагичната загуба на любимия бе съобщено, че вдовицата на диамантения магнат е дала обет за мълчание, който стриктно спазваше до сега. За тези няколко месеца тя не проговори пред нито една медия. Споменът за смъртта на съпруга ѝ не е избледнял, а спекулациите и слуховете около инцидента, сипват още сол във все още незаздравелите рани.

Покрай своя нов телевизионен проект, който стартира от 1 февруари, бившата Мис България беше принудена да разчупи мълчанието и отново да блесне в публичното пространство.

В своето първо интервю от дълго време насам Гуркова най-напред разказа за предаването, на което ще бъде водеща: „Те са“ е един нов и различен проект, където ще представим интервюта с успели личности от различни сфери — шоубизнес, спорт, политика по един необичаен начин и в типична за тях атмосфера. Различна ще бъде също и средата на разпространение — ще се гледа не по телевизия, а в социалните мрежи и интернет портали. Стилиян е режисьор с богат опит и гениални идеи. Изключително умен и мъдър, от който можем само да се учим. Критичността е негово качество, което много уважавам. Винаги е удоволствие да се работи с него. Обади ми се неотдавна, покани ме и… взех, че приех. Имах нужда от това професионално предизвикателство“.

Интересно е как преминава един ден на Гуркова: „Всеки ден е различен. Но като цяло, събуждам се рано — още от дете ставам към 7, не обичам да се излежавам. Приготвям и изпращам децата на училище и детска градина. След което правя тренировка във фитнеса. Стремя се да спортувам поне по един час на ден, за да не губя тонус и форма, така изхвърлям и натрупаната отрицателна енергия. След тренировката се захващам със задачите ми за деня, които никак не са малко. Обядвам набързо — сама или с приятелка. В късния следобед прибирам децата и ги водя на уроци. Вечерите прекарвам със семейство си или с приятелки. А напоследък минават в подготовка за предаването. Преди лягане чета по няколко страници от някоя книга — това ми е ритуал, който остана от студентските години. Както виждате, нищо необичайно…“.

Най-голямото щастие за Наталия са децата. „Нищо друго не може да се сравни с тази радост. Всеки ден благодаря на Бог за щастието, че съм майка на тези две прекрасни деца. Те ме крепят и са моята опора“, споделя красавицата.

На въпроса „Урок или изпитание е материалното богатство за човек“ Наталия също отговаря доста интересно: „Богатството е изпитание и определено не е за всеки. То идва и вижда дали можеш да го носиш, ако не можеш, просто си отива. Животът на богатите е много по-труден и по-сложен от този на другите. Тези, които нямат, си мислят, че щастието е в парите и или че ако имат пари, биха решили всичките си проблеми. Но когато ги имат, виждат, че нещата не стоят точно по този начин. Парите никога не са били самоцел за мен“.

Мис България не желае да коментира дали е милионерка в диаманти и имоти, тъй като в България хората са пословични със завистта и злобата си. Най-хубавите мигове в живота ѝ са раждането на децата ѝ, деня, в който е срещнала Джордже, сватбата ѝ с него… В професионален план — победата ѝ в конкурса „Мис България”, доброто представяне на „Мис Свят” и редица международни конкурси, утвърждаването ѝ като модел. Искрено се надява, че най-хубавото тепърва предстои. Най-лошият момент в живота ѝ безспорно е загубата на съпруга ѝ. „Това е болка, която трудно се преодолява“, категорична е Наталия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    18 2 Отговор
    Ех ако беше в колата и тя.....щеше да ни бъде спестена информацията за боклуците...
  • 2 Биде

    29 0 Отговор
    Може да греша но в цялото й интервю прозира много фалш и заучени фрази и изобщо не ми е сърцераздирателно! А т.нар. обет за мълчание е нарушен в името на рекламата, успеха на предаването, което говори че бързичко се е отърсила от шока и загубата!!!
  • 3 Гост

    20 0 Отговор
    Ковра

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Майка й

    17 0 Отговор
    Тая, ако работи е за един час на ден.И... после кажете,че миските не са платени проститутк ?
  • 6 Дядо

    20 1 Отговор
    Щяла да разказва с какво живота на богатите е по-различен от живота на бедните ! Колко трудно живеят богатите ! Ами , това много лесно може да се поправи ма Наталио ! Няма ли кой да спре нашествието на тези пачаври по телевизията ?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Предлагам

    12 0 Отговор
    Първата тема да е - Как се става елитна проститутка !
  • 9 Фалшив герой

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Коврата на Киро Японеца !
  • 10 Главен асистент

    10 3 Отговор
    Натали, главен асистент съм в БАН с перспектива за научно израстване. Влюбен съм в теб. Дай ми шанс. Ще променя живота ти

    Коментиран от #13

  • 11 Мумията е била миска преди 20г.

    10 0 Отговор
    Шшш, луди ли сте, кви са тия глупости? Тая е била миска преди 20г.!!!! и последните 15г. едва ли има и една статия за нея!

    Кой го интересува една дърта шаврантия чии чушки е лапала преди 20г. за да стане миска, кво направила на мис свят преди 20г. и т.н. Ся като и отрепали криминалнопроявения мъж трябвало да се прибере в България и да се изханва сама, ама е дърта и с ремарке, не става да върти опашка, значи ще прави предаване да разказва за живота си!

    Ми, аз ви го разказах, такъв ще е и за в бъдеще, нищо ново няма да има, така че направо я погребвайтеи не се занимавайте с нея.

    Джурналята вземете потърсете някой стойностен човек, с кауза, някой дето се бори за нещо и е постигнал нещо вдадена област. Има такива, за тях търсете информация и пишете статии, а не само копи-пейст за стари мастии'
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Наталия

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Главен асистент":

    А можеш ли да ми даваш по 1000 лв на ден ?
  • 14 завистливите

    7 0 Отговор
    Били сме завистливи и затова ...ама туй че тя беше женена за мафиот придобил парите си с кой знае какви престъпления и тя не се срамува да ги ползва не казва . Ей като почнат разни путк...трошачки да ми се правят на велики си викам няма ли един Помпей пак да се случи ,да изчисти цялата тая смрад! Добре си го опаткаха те,явно свестни хорица са били ,че само него,ама ако бяха от оная италианската,щяха да са всичките под ножа,барабар с нашата шафрантия.
  • 15 Наталия

    1 0 Отговор
    Кват сам мамо щура,ще му строша к..а