Last news in Fakti

7 Април, 2012 12:09 957 0

Калайджия в "Пирогов" - пил киселина вместо ракия

  • пирогов-
  • калайджия

65-годишен майстор - калайджия от гр. Симитли е настанен в "Пирогов" след като отпи киселина вместо ракия.

Инцидентът с Филип Д. станал малко след 19.30 часа в дома му в Симитли. Ракията на майстора, който калайдисва бакърени съдове, свършила.

Бай Филип се разровил из шкафовете в търсене на някое забравено шише с любимата напитка, уточнява БГНЕС. За нещастие открил едно с жълта течност.

Нетърпелив майсторът надигнал и отпил жадно една глътка, която обаче имал странен и режещ вкус.

Оказало се, че 65-годишният занаятчия на свободна практика е погълнал киселина, с която почистват за блясък калайдисаните вече съдове.

По спешност с линейка на филиала на ЦСМП в Симитли, пострадалият е транспортиран до МБАЛ-Благоевград.

Майстор Филип е с изгаряния на хранопровода, за негов късмет няма пробив на стомаха. След направените му промивки, майсторът, който храчел кръв, е транспортиран по спешност към 21 часа за токсикологията на "Пирогов". На този етап няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА