14 Март, 2019 07:00 17 592 1

Вашият хороскоп за днес, 14.03.2019 г.

  • хороскоп

Объркан ден за Раците, сериозни задачи за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 14.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Стига да гледате по-философски на нещата, без да се вживявате емоционално във всяка подробност, бихте могли да имате един успешен ден. Днес е момент, в който можете без съжаление да се освободите от ненужни неща, отворете място за новото.

Телец

Определено ще сте изпълнени с ентусиазъм и желание за работа, дано успеете да ги приложите и на практика. Очаквайте добри новини, особено ако си комуникирате с чужбина. Не се нервирайте, ако връзката ви в Интернет е твърде бавна, не е само вашата.

Близнаци

За вас денят не е многообещаващ, особено ако професията ви е публична. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не търсете одобрение на всяка цена. Подривната група, която работи зад гърба ви, си е свършила работата. Не се притеснявайте, ако сте прави неминуемо ще спечелите.

Рак

Доста противоречив и объркан може да се окаже днешният ден за вас. Не забравяйте обещанията си и се опитайте да сте максимално точни на срещите си. Днес е моментът да уреждате разни юридически въпроси, особено ако са свързани с имоти.

Лъв

Доста добър ден за светски изяви. Днес спокойно можете да правите грандиозни планове и да разчитате на успех. Най-добре, обаче се развиват любовните ви дела, не се разсейвайте, а действайте, за да изковете “желязото, докато е горещо”.

Дева

Днес ще трябва да решите някои неотложни финансови въпроси, само не взимайте пари назаем, трудно ще ги върнете. Потърсете нестандартен начин да се измъкнете от ситуацията.

Везни

Днес е по-скоро ден за вглеждане в себе си и самоанализ, отколкото за много активни действия. Е, неотложните семейни дела ще трябва да разрешите по някакъв начин, дано само да не е юридически, защото днес не е подходящ момент за това.

Скорпион

Дали денят ще е успешен зависи изцяло от вас и желанието ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки чуждите проблеми, имате си достатъчно свои. Най-сериозни проблеми може да възникнат с началството, не се опитвайте на всяка цена да прокарате собствената си позиция, може само да пострадате.

Стрелец

Ден като всички други. Работата и ежедневните грижи ще ви глътнат по-голямата част от свободното време, хубавото е, че поне ще има някакъв резултат от това. Внимавайте с домакинските уреди и особено с режещите инструменти.

Козирог

Един ден, в който наистина можете да блеснете в цялото си великолепие. Използвайте го, за да представите себе си или това, което произвеждате. Дори рискованите действия могат да се окажат успешни. Само не бива да се разпилявате между многото неща, които искате да направите.

Водолей

Дано си имате бързоходни обувки или поне помощници, защото днес ще имате доста ангажименти. Не си изключвайте телефона, защото звъни повече от обикновено, може би точно днес ще получите много изгодно предложение.

Риби

Един ден с доста сериозни и отговорни задачи. Не приемайте нещата прекалено емоционално, защото накрая на деня може да се почувствате напълно изчерпани. Не забравяйте да предупредите вкъщи да не ви безпокоят с ежедневни проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАРЛИ

    0 0 Отговор
    Глупава рабона. Пишат глурости и ние зяпаме!!!