16 Март, 2019 07:00 26 938 0

Вашият хороскоп за днес, 16.03.2019 г.

  • хороскоп

Спокоен ден за Козирозите, Рибите да си позволят малко лично време

Вашият хороскоп за днес, 16.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате енергия за няколко човека, но това не значи, че трябва да отнемете функциите на всички вкъщи. Ще имате огромно желание да се повеселите и всички около вас да са добре.

Телец

Днес ще е трудно да ви се угоди. Опитайте да изясните на самите себе си какво точно искате. Денят е много подходящ за поправяне на разни счупени механизми и апарати, ще проявите голяма сръчност и находчивост, проявете се като блестящ техник.

Близнаци

Битовите проблеми може да ви струват твърде прозаични, днес сте настроени много философски към света. Използвайте настройката си, за да научите нещо ново. Пътуването, насън или наяве, е особено ползотворно.

Рак

Денят е по-емоционален от обикновено и може да ви дойде малко в повече. Опитайте да се ориентирате правилно в цялата тази какофония от чувства без да вземате страна.

Лъв

Все още нещо ще ви гложди отвътре, но това не е причина да се дразните или пък да се заяждате с околните. Внимавайте с отделителната система, пийте повече течности и не се претоварвайте с физически дейности.

Дева

Не се опитвайте да сте по-оригинални, отколкото можете и без друго идеите ви са достатъчно нестандартни. И не се впускайте в спорове относно политическата обстановка, без друго не сте съгласни с никоя от страните.

Везни

Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.

Скорпион

Можете да продължите заниманията си от вчерашния ден. Ако ви се налага да се поправят уреди или инструменти, днес е моментът. В случай, че се нуждаете от сериозни хора за някаква дейност, потърсете ги сега.

Стрелец

Много подходящ ден да наваксате пропуските си от първата половина на месеца. Днес можете да бъдете много убедителни, така че използвайте тази възможност да постигнете целта си.

Козирог

Спокоен ден, в който ще ви се иска да виждате и чувате само красиви неща и нищо чудно да го постигнете. На всяка цена се опитайте да излезете сред природата и да вдъхнете свежия аромат на настъпващата пролет.

Водолей

Днес ще изпитвате състрадание към целия свят и това може да ви угнети за известно време. По природа, обаче вие сте светла личност и едва ли дълго ще изпадате в униние, по-добре помогнете с каквото можете.

Риби

Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате огромна необходимост от срещи и разговори с хора и защо да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните задължения, позволете си малко лично време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА