Last news in Fakti

31 Март, 2019 07:00 21 031 0

Вашият хороскоп за днес, 31.03.2019 г.

  • хороскоп

Ден с дух на свобода и независимост за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 31.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Може да видите реализирани най-смелите си мечти, а това ще ви даде крила. Разперете ги и полетете с радост и устрем. Само вие може да накарате и другите да повярват, че и те могат да летят.

Телец

Доста разсеяни ще сте през първата половина на деня и ще правите не само странни заключения, но и доста странни неща. Малко повече сериозност ще е от полза.

Близнаци

Бъдете готови да действате на по-висока скорост, защото няма още много време до края на март, то си е днес в 24 часа. А утре ще може да разказвате геройски истории за днешните подвизи.

Рак

Начало в последния ден на месеца е още един шанс да приключите с нещата, които не сте успели. Идеи, разбира се няма да ви липсват, а хъс още по-малко. Способни сте като валяк да пометете всичко по пътя си.

Лъв

Ще сте по-сериозни от необходимото, а това не е най-добрата ви форма. Наистина има много неща за вършене, но с малко чувство за хумор всичко става много по-приемливо и с добър план естествено.

Дева

Имате много идеи как да направите нещата по-добри и всичките те звучат скандално дори само в ума ви. Ако опитате да ги приложите, може пък да не е чак толкова зле. Провокирайте сами себе си.

Везни

Не винаги компромисите са нещо лошо и обидно. Бъдете готови поне да изслушате чуждата гледна точка преди да решите каквото и да било. А решение, удобно за всички страни винаги се намира, макар и с цената на някой друг компромис.

Скорпион

Започнете деня с приключване на мартенските задължения, че утре да започнете, като на шега новия месец. Време може да имате, може и да нямате, зависи от добрата организация. Просто не се разсейвайте с дреболии.

Стрелец

През първата половина на деня трябва да набележите целите си и то не само за днес, а за целия април. Следобед трябва да докажете на себе си на какво сте способни, но най-важното - не се отказвайте да следвате начертаното.

Козирог

Малко нервно започвате деня. Явно имате доста недовършени неща от март. Вместо да се тормозите и обвинявате, започнете ги едно по едно, пък докъдето го докарате.

Водолей

Ден с дух на свобода и независимост. Няма да искате чуждо мнение и няма да търпите чужди нареждания. Готови ли сте да понесете бремето на свободата си?

Риби

Абсолютно сигурни сте в своята правота и нищо не би ви спряло към осъществяване на намеренията ви. Не е лош подобен хъс, дано и целите ви наистина си струват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА