14 Април, 2019 09:17 17 990 29

Изтече информация кой ще спечели "Капките"

  • стефан илчев-
  • като две капки вода-
  • капките-
  • маги халваджиян

Това ще бъде най-неизвестният участник в риалити формата

Стефан Илчев е гласен за победител в "Като две капки вода", твърдят близки до шоуто. Бургазлията за втори път спечели лайф и дава сериозна заявка да отвее конкуренцията.Зрителите на риалити формата са категорични, че журито всячески бута Илчев напред. Фънки и Хилда често дават максимални точки на талантливия изпълнител за сметка на по-изявените имена в шоуто като Петя Буюклиева и Деси Добрева.

Стефан е най-неизвестният участник в тазгодишните "Капки". Съгражданинът на Димитър Рачков от Бургас е познат на повечето като имитатор на Лили Иванова. В едно от интервютата си Илчев дори обяви, че пее песните на естрадната прима по-добре от самата нея. Стефан е любимец и на продуцента на имитаторското шоу Маги Халваджиян, пише "България днес". Двамата се познават от няколко години, а Стефан успява да плени арменеца с невероятния си глас.

"Когато чух за пръв път Стефан в пиано бар, направо бях изумен," каза Маги в един от първите лайфове на имитаторското шоу.

Навършващият 37 години в края на тази седмица Илчев може да се похвали с дует с чалга иконата Емилия. Преди десет години тя го кани да запишат парчето "Няма как". В предишни сезони на шоуто отново малко популярни изпълнители бяха тласкани напред от журито. В последните две издания на "Като две капки вода" първото място бе завоювано от преминалите през "Х фактор" Михаела Маринова и Славин. И двамата още от самото начало бяха лансирани като суперзвезди от продуцента Халваджиян. И журито ги оценява с високи оценки почти на всеки лайф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво ви има

    58 6 Отговор
    До миналата седмица писахте,че е най-неотценен,сега е най-бутаният,Елено моме,ясно нова си,ама поне путай някоя от другите скубли там,ако изобщо имат толкова акъл,че да запомнят какво са писали преди седмица.И никого не бутат,просто е най-добър!

    Коментиран от #12

  • 2 Слънчицето на сайта...!!!

    21 5 Отговор
    Доста е добър, но това няма никакво значение, че е изтекла информация, при нагласени работи...!
  • 3 7777

    50 4 Отговор
    Нагласен, то се вижда с просто око, че е най добрия. Заслужава си го момчето.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Morgoth

    22 2 Отговор
    Като започнат да дават на някого добри оценки, като започне да се вижда на къде клони резултата и почват да излизат такива "вътрешни" информации, че някой ще спечели. Що не изкараха такава информация в началото на предаването? Това го гледаме и слушаме за всяко предаване с голям интерес. Все очаквате някой да спечели нечестно. Аман от конспирации.
  • 6 честната халва

    14 2 Отговор
    Е нали Мара се беше договорила да спечел, кви са тия работи ся ?
  • 7 Хайл

    8 3 Отговор
    Местя в другия крачол
  • 8 Sky-blue

    3 7 Отговор
    Ха сега ли ги разбрахте маги и амурлиева са дупе и гащи да не говорим какви кинти смъкват
  • 9 гост

    17 0 Отговор
    Той се справя най-добре от всички досега. Милко също изненадва, че може да избяга от поп-фолковото си аз, Дичо разочарова невероятно, Петя никой не я понася, другите пеят, но не влизат добре в образите. Стефан е най-адекватен за победител, не че не е нагласено, но това е логична развръзка. Неадекватно би било да спечели Дичо с оглед на неговото представяне или пък Тита. Видя се с бутонът, че изпълнителите са предварително избрани за всеки участник и по някаква "случайност" съвпадат с образите им, поне на повечето.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    3 4 Отговор
    Ще го преместя
  • 12 Баща ти

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Какво ви има":

    Не езле момчето, но този уикенд примерно по Нова, почти всяка реклама на "Капките" е само с неговия образ... случаЕност... 😉
  • 13 Златена

    18 4 Отговор
    Стефан Илчев има не глас а гласище чак настръхва човек когато само човек със емоции в своята душа биха го разбрали тези които няма никакви емоции в душите си никога не биха го разбрали .Стефан Илчев и да не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка една награда и това е обичта на нас неговите фенове и повече да показва чаровната си усмивка.А тези гнусни злобни статии в интернет ги пише онзи самовлюбения със фалшивия глас Константин Папи Ханс който умира от злоба и яд ще Стефан печели много фенки
  • 14 Златена

    11 4 Отговор
    Стефан Илчев има не глас а гласище чак настръхва човек когато го чуе само човек със емоции в своята душа биха го разбрали тези които няма никакви емоции в душите си никога не биха го разбрали .По скоро журито на Като две капки вода лансира и дава много високи оценки на свойте протежета Христина Христова Тита и.Дичо които въобще не се справя със задачите си а журито на капките винаги е давало на Стефан ниски оценки .Стефан Илчев и да не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка една награда и това е обичта на нас неговите фенове и повече да показва чаровната си усмивка .Тези злобни гнусни статии ги пише онзи самовлюбения със фалшивия глас Константин Папи Ханс умира от злоба и яд ще Стефан печели много фенки
  • 15 Психолог,ама не

    2 4 Отговор
    Боли ма у....
  • 16 ДАЖЕ И ГЛУХИЯ ЩЕ КАЖЕ,ЧЕ

    17 2 Отговор
    СТЕФАН Е НАЙ-ДОБРИЯ И ЗАСЛУЖАВА ДА Е ПОБЕДИТЕЛ.
  • 17 Дреме ми за Илчев.........

    4 4 Отговор
    Да изпраскам Емилия.
  • 18 Лина

    14 4 Отговор
    Стефан Илчев е талант и класа. Браво на момчето. Заслужава.
  • 19 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ...ТАКА СЕ ЕЛИМИНИРА ПРОТИВНИК !!! ЗА МЕН МАРИЯ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ УЧАСТНИК ,НО НАРОДА СИ Е В ПРАВОТО ДА РЕШИ !!! ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СА В СЪРЦЕТО И РАЗУМА МИ - ТОВА Е "ТЕМЕНЕ" КЪМ ТЯХ - НАЙ ВЕЛИКИЯ ПОЗДРАВ :" ДЛАНТА НА СЪРЦЕТО -ДВЕ ЗАВЪРТАНИЯ И Я ДОПИРАШ ДО ЧЕЛОТО СИ " !!!!!!!!!!

    Коментиран от #27

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Златена

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "vasik atanasova":

    Що за злобно изказване за уникалния Стефан Илчев не глас а гласище чак настръхва човек когато го чуе само човек със емоции в своята душа биха го разбрали тези които няма никакви емоции в душите си никога не биха го разбрали.Стефан и да не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка една награда и това е е обичта на нас неговите фенове ех тези сини очи и тази чаровна усмивка .Онзи самовлюбения злобен Константин Папи Ханс от злоба и яд докога ще плаща пари на свой приближени хора за да оплюват по интернет чаровния Стефан Илчев които събира повече фенки от него
  • 24 Масон

    5 1 Отговор
    Само той има глас и талант. Другите са пълнеж, без никакви гласови данни, за певци.
  • 25 Ели

    2 1 Отговор
    Какво ви пука кой ще спечели, на мен не ми! Предаването си ми е забавно и си го гледам, а пък кой ще спечели....
  • 26 МНОГО ШУМ ЗА НИЩО...

    1 2 Отговор
    На фона на толкова сериозни и наболели проблеми,с това намерихте да си запълвате "новините",или клюкините по-точно!!!някакво гръмко заглавие,а статията е хиляда думи без никакъв смисъл... Да ви имам журналистиката... Чудя се да се смея ли,или да гледам тъпо... Поне пишете за някои по смислени теми,като няма с какво да си запълните рубриките!!!страшните "факти",няма що-изсмукано от пръстите....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Валерия

    5 1 Отговор
    Стефан е прекрасен, има талант и чудесен глас, чаровна визия и много фенове.Аз искам той да победи.Преди години, когато го чух в един пиано бар на Сл.бряг, направо онемях!!! Той пееше с гласа на Лили Иванова!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.