18 Април, 2019 07:00 22 573 1

Вашият хороскоп за днес, 18.04.2019 г.

  • хороскоп-
  • хороскоп

Стрелците да отделят вечерта на семейството, Рибите ще бъдат зависими от настроенията си

Вашият хороскоп за днес, 18.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е много подходящ за планиране на каквото ви хрумне. Най-добре е да правите делови прогнози. Ако решите да започнете нещо ново ще успеете да го доведете до успешен завършек, разбира се, ще трябва и да се потрудите за това.

Телец

Ангажиментите ви няма да са никак малко, но при добра организация ще се справите дори по-добре от предвиденото. Ще бъдете щастливи, че ви забелязват и оценяват, макар и с цената на малко допълнителни усилия.

Близнаци

Един ден, в който е добре да държите нещата под контрол и да действате по план, защото освен, че може да пропуснете нещо съществено, може дотолкова да се разсеете, че нищо да не направите. Мерете си думите.

Рак

Необяснимо напрежение ще ви съпътства през целия работен ден, едва привечер ще се почувствате по-спокойни. Подобно напрегнато състояние може да ви държи нащрек, но е добре вечерта да отделите повече време за релаксация.

Лъв

Наистина партньорските отношения могат да донесат много задължения и отговорности, по-важното е да откриете радостта и силата, които ви носят. Лесно е да роптаеш и да се възмущаваш, по-трудното е да благодариш и да откриваш красотата на всеки един миг. Открийте даровете, облечени като проблеми.

Дева

Някои съвсем прозаични неща ще отнемат по-голяма част от времето ви. Не се опитвайте да изкръшкате, няма да успеете. Ако проявите прилежание може някой да изяви желание да ви помогне, но се налага да положите известни усилия.

Везни

Сега е моментът да се проявите като социално ангажирана личност. Не отхвърляйте предложенията за срещи, промоции и културни мероприятия. Ще се почувствате доста добре на подобни места, освен това ще ви е от професионална полза.

Скорпион

Гениалните ви идеи ще срещнат предубедеността на консервативно настроени личности. Не бързайте да ги споделяте точно днес, изчакайте утрешния ден. Не се отказвайте от забавления тази вечер, заради работата, не е толкова спешно, колкото ви втълпяват.

Стрелец

Ще сте заети, но това ще ви достави удоволствие. Професионалните ви срещи ще са доста полезни, но е добре да задавате конкретни въпроси и да изисквате конкретни отговори. Вечерта отделете на семейството си.

Козирог

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели.

Водолей

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади.

Риби

Не много лош ден, макар че чак до вечерта ще бъдете силно зависими от настроенията си. Добре е да работите сами, ако можете, така ще се чувствате по-добре и бихте свършили доста повече работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    1 0 Отговор
    Алeна дeка е? Тя най хopоСKОПЯBА :-о