Last news in Fakti

17 Април, 2019 00:30 36 975 46

Анонимна изповед: Защо изневерявам?

  • изневяра-
  • секс-
  • изповед

"Изневярата ни кара да се променяме отново и отново." твърди анонимният мъж

Анонимна изповед: Защо изневерявам? - 1
Снимка: Shutterstock

Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че мъжете са предимно полигамни, пише struma.bg. Защо им е толкова трудно да останат верни? Ето анонимната изповед на един мъж, която може да се определи като шокираща с откровеността си:

Защо изневерявам?

Защото изневярата изостря паметта. Всичко отива на заден план, когато видя голия гръб на непозната жена. Това е най-честният избор, който мога да направя. Въпреки всички правила, за които се преструвам, че ги следвам. Противно на здравия разум и мъдростта на годините, в този момент не съжалявам.

Смята се, че мъжете кръшкаме, защото имаме тази възможност. Вярно е, че измяната е лесна, почти не остават и доказателства. Трябва просто да изберете правилното време и място за срещи. Като цяло изневярата е много лесно да се скрие. По-често, отколкото всеки човек може да признае, тя няма последствия.

Но мъжете изневеряваме, не защото можем, а защото трябва, нуждаем се от това. Изневярата ни кара да се променяме отново и отново. Сексът не трябва да бъде предварително планиран, това не е история за двама души, които са предназначени да се срещнат в тъмната нощ, това е въпрос на случайност.

Вероятно знаете, че любовта за цял живот е лъжа. Това не означава, че не сте способни на любов, не означава, че не искате това, което любовта или дори бракът може да ви предложи. Парадокс. Вие живеете в съответствие с вашите вярвания, но трябва да се приспособите към една обща лъжа.

И трябва да следвате правилата. Струва си да правим секс само с тези, които поемат същите рискове. Офис романтиката я загърбете, не флиртувайте там, където си вадите хляба. Не се хвалете за връзката си със знаменитост. Стойте далеч от жените на приятели. Ако имате любовница в друг град, тогава не го посещавайте само за секс. Тези правила са плод на опит!

Вкъщи внимавам за семейните задължения. Това е нещо като тест, а мъжете се нуждаят от тестове. Лоялността също е тест, с който се сблъсква човек с неговите собствени инстинкти и заглушава всяко чувство за победа. Бракът отнема на човек всичко, което някога е знаел за себе си. И някои хора преминават този тест. Те успяват. И обичам да слушам техните глупости. Всички тези разговори и твърдения като „Много обичам жена си“ по време на партита и сбирки… Аз не се намесвам, мъжете не се карат за такива неща.

Аз също обичам жена си, но това не засяга никого. И по правило най-много крещят тези, които се отбиват по пътя към вкъщи в стриптийз клуб, гледат порно в своите офиси и периодично посещават сайтове за запознанства. Не правя нищо подобно. Семейният ми живот е прекрасен, фокусиран съм върху него. В известен смисъл това е така, защото не се страхувам да изневеря.

Измяна е, когато тялото утвърждава своето превъзходство над душата, триумф на генетичната нужда, победата на желанието над задължението.

Това не означава, че изневярата е нещо добро и аз агитирам за нея. Не ме интересува как живеете. Просто обяснявам защо мъжете изневеряват. Това е следствие от инстинктивния отказ да пожертваме собствените си нужди в името на остарели разбирания за брака.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защото

    25 20 Отговор
    Си омръзвате. Затова. Толкова е просто. Виж маймуните какво правят все пак от тях сме еволюирали.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Антрополога

    13 16 Отговор

    До коментар #1 от "Защото":

    Не е вярно, теорията на Дарвин издиша от момента в който откриват че има липсващо звено! Всеки човек прилича на някакво животно 🦍🐶🐷🐴🐿️🐸🦅 ако ги събереш по двойки🐿️🐿️ 🐸🐸🐴🐴🐷🐷🐶🐶🦍🦍по външни белези си пасват повече от колкото айо ги събереш 🐶🐿️ - 🦅🐸 - 🐰🐶-🐷🐿️ причината е че себеподобните се разбират! Хората не са произлезли от едно животно а от различни животни затива и не се разбират доста често когато саот различни видове. Това учените ще го докажат с ДНК по късно.

    Коментиран от #26, #32

  • 5 Дедо МъдрЮ

    89 8 Отговор
    Ако заварите мъжа си с любовница, присъединете се и покажете, че сте по-добра!
  • 6 Мосак фонсека

    33 1 Отговор
    Общо взето , разбрах, че ,жените са пирфектни , а мъжети не, окей ВЯРВАМ БЕЗРЕЗЕРВНО.
  • 7 Това не е изповед...!

    18 8 Отговор
    Това е защита на някого, който цял живот това прави. и това жена...!!! Аз съм си интелигентна, но в ярост пиша понякога глупости...! Този стил на писане ми е доста познат, но всеки има право да каже нещо си, дали е грешно или не...! Жените повече изневеряват от мъжете, ако ли не наравно...! Плащаш си получаваш право на защита или да си изчистиш мръсното име...! Някой ми се рови в таблета и отново ще се ядосам, спрете коври и обратни...!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анализатор

    58 6 Отговор
    Тази статия е писана от жена. Личи си отвсякъде. Не голия гръб, а това под него е важното. Това е останало от времето, когато сме ходили на 4 крака и единственото, което сме виждали от жената е това, което гледаме и днес. Тия жени не им стига, че изместиха в доминацията младоците, ами вече взеха да бълват статии от тяхно име! Напаст ненаситна! Кой мъж ще пише такива лиготии вместо да удари десетина бири или да си човърка колата? Днешно време ако намериш нещо чуждо, то ще е разплута дропла втренчена в телефона, дето ще ти анулира ерекцията немедлено. Какви гърбове, какви трепети и вълнения?
    Женски измишльотини за принцове без бирени шкембета.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 AAA

    4 0 Отговор
    Семен Слепаков и Марина Кравец: Разговор мужа с женой - YouTube
  • 13 Mорук

    19 7 Отговор
    Изневерява се защото както при яденето то само боб не мое се яде
  • 14 743

    26 4 Отговор
    И как така, някакъв кретен обобщава за всички мъже?! Глупости.
  • 15 Мъжът страда

    8 5 Отговор
    Той е нищо. Аз видях снимка пише това е твоя Бог жената модел. Бе не е вярно. Как така ще се оставя на жена модел да ме командва. Mgtow. Кажете не на феминизъма. Мн алчни крви има за слава богатство и власт. Лошото е че има хора които ги издигат в социалните мрежи като стават последователи с тях. И ако някой каже нещо против супер моделката феминистка която е смятана за Бог така пишеше в снимката на гоогъл изображения те го откриват и го пребиват. Това общество и хората са станали изрди от всякъде. Затова по добре да съм сам. Аз съм Бог. Никой не може да ме определя къв да бъда как да се държа и как да общувам с хората. Нито феминистките супер моделки които са смятани за бог от симповете нито от последователите на тази супер моделка нито никой. Затова искам mgtow да се развива с пълна сила да се оголемява като някакво движение по край света. Дори и в България. Защото знам че в България има много феминистки. По добре да съм сам цял живот богат и сам. Най добре се чувствам. И да споделям с мойте брате mgtow нови идеи и да правим света по добро място отколкото сега. Светът е толкова токсичен благодарение на политиката която иска да заличи mgtow. Затова Бойко Борисов се мисли за големия симп с много власт а в къщи жена му го бие и го командва. Мутрите са командвани от супер моделки. Обществото е токсично точно заради феминизъма. Защото жените обичат лошите момчета и ги подкрепят да правят злини да въртят мръсен бизнес с наркотици и кражби и изнасилвания.
  • 16 Кукуту авантюрист

    8 5 Отговор
    От това по голяма авантюра няма в тъмнината младеж да се среща с възрастна лелка...! Лелката изневерява не за първи път и хич не и пука.. този път още повече, защото е с агънце и тръпката е още по голяма, мъжа да си клати рогата, където и да е той..!!! Хумор, сатира и забава, но за кого...?!!!!
  • 17 Да да

    19 4 Отговор
    Имам смешен случай, когато толкова нямах къде да я заведа и хайде в магазина ми на централна софийска улица в пробната през ноща. Обаче едни буклукчии седнаха на стълбите и беше голям майтап. Тя се сепна, какво правела не била такава, но си беше хубаво преживяване. Не е било изневяра.
  • 18 гощо

    31 3 Отговор
    Мъжете изневерявали! Добре,това е така! Питам аз с кой изневеряваме ние?!?! С Светият дух ли?!?! Изневеряваме с нечии жени,обикновено и те обвързани! Което идва да каже,че вскички изневеряват!
  • 19 Колчо Слепеца

    29 4 Отговор
    На мен все ми казват - ти си ми вторият? Но ... не уточняват за деня ли , за седмицата ли ?
  • 20 Деси

    32 10 Отговор
    Ако е толкова на зор нека изневерява, НО да го прави дискретно, така че аз и нашите роднини и приятели никога да не разберат, да се грижи за семейството, да ме уважава и в никакъв случай да не се влюбва в коврите при които ходи.

    Коментиран от #21, #34

  • 21 Спас

    28 4 Отговор

    До коментар #20 от "Деси":

    И ако ти домъкне някоя болест, пак ли ще го оправдаваш, че се е крил добре?

    Коментиран от #29

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Аспарух

    27 0 Отговор
    Как да не изневери човек, когато не вижда никаква заинтересованост от нейна страна. Когато тя сякаш те изключва от живота си и взема решения на мига без да и пука за твоето мнение, сякаш сте двама познати, а не семейство!

    Коментиран от #28

  • 24 Сиси

    17 4 Отговор
    Аз изневерявам защото искам да ми го нацепи някой с по- голям.........

    Коментиран от #43

  • 25 Ама те само...

    10 2 Отговор
    Едни животни имат големи...!
  • 26 Хазартния Ицак

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Антрополога":

    Намали бонбоните
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Някой

    19 5 Отговор

    До коментар #23 от "Аспарух":

    Човек винаги намира оправдание за собственото си поведение.При това огромно предлагане ,защо да си правиш труда да се развиваш и себе си и връзката си,когато е по-лесно да погалиш егото си по този елементарен начин.Изневярата е за слабите и мързеливите мъже с комплекси.

    Коментиран от #31

  • 29 Деси

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Спас":

    ОК, ще си говорим на "ти". За разлика от теб, той знае какво е презерватив и как да си го сложи.
  • 30 007

    7 7 Отговор
    Казва се разнообразие. Думата |изневяра| трябва да се премахне.
  • 31 Любящ Съпруг

    21 12 Отговор

    До коментар #28 от "Някой":

    Слабите и мързеливи мъже ходят на проститутки. Героя в статията говори за съвсем друго нещо. Как си гледа семейството и това е най-важното и как успява да си ходи при мадамите без да унижава съпругата си и никой да не разбере.ЕЙ ТОВА Е МАЙСТОРЛЪК.И не е за слаби мъже , а за тарикати!

    Коментиран от #36

  • 32 Щайнер

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Антрополога":

    Явно не знаеш, че това липсващо звено не значи, че не е вярна или грешна дарвиновата теория да не говорим, че е всепризната и доказана в научния свят.
  • 33 Бела Жига

    6 0 Отговор
    Вени... Отново най-коментираната статия. Жените не си признават, а ние обичаме да се хвалим- ти имаш ли тайни Вени?

    Коментиран от #45

  • 34 ...

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Деси":

    Таа па, само за хорското мниние живее "да не разберели" !? И ти казах за да не ходи мъжа ти по други, като си легнете вземи па мръдни малко никой не харесва греди с широки хралупи !

    Коментиран от #40

  • 35 Слънчицето на сайта...!!!

    5 3 Отговор
    Личи си, кой не е изневерявал...?!

    Коментиран от #38

  • 36 Някой

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Любящ Съпруг":

    Това е тарикатлък,не майсторлък.Дали наистина е уважение към човека до теб само ,защото той до момента не е разбрал за някакви действия или бездействия?
  • 37 Мял

    0 4 Отговор
    Телефона не звъни 😳
  • 38 Лорче

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Слънчицето на сайта...!!!":

    Ти го навра у гъзо

    Коментиран от #39

  • 39 Жив ли си...?

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Лорче":

    Като го правиш това нещо цял живот...!?
  • 40 Деси

    7 5 Отговор

    До коментар #34 от "...":

    Впечатляващ интелект и изказ. “Таа па” особено се харесва на също толкова интелигентни и красиви дами с тесни хралупи и големи балкони. Не се съмнявам че имате голям успех сред жените и че в момента в който легнат с вас почват да усилено да мърдат с надеждата да ви задържат завинаги.

    Коментиран от #41

  • 41 анализатор

    7 1 Отговор

    До коментар #40 от "Деси":

    Умно момиче.
    Тук си като цигуларка в чалготека на концерт на Фики Стораро.
    Ще си разстроиш слуха и възприятията.
  • 42 Милена ж.

    4 3 Отговор
    Моя мъж ми изневери защото му не духам . Но ми сподели ,че не е останал кой знае колко доволен. И не искал вече да опитва . По добре боли веднъж седмично да онанирал.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 До Милена Ж

    0 5 Отговор
    Да онанира веднъж седмично?!
    WTF! Ба.с.и сдухания мъ.ж, Направо ско.п.ец. Аз освен жената, от време на време рендосвам две любовници,и освен това онанирам по два пъти дневно - сутрин и вечер.
  • 45 Home Work

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Бела Жига":

    Много лесно! Сядаш вечерта , в полунощ и копи- пейс публикуваш една статия, в стил Вени! После си наливал едно питие, и започваш да подгряващ коментарите! Тоест квотата на четене и коментиране, се вдига! А с това и рейтинга , който се осребрява в пари! Много ми е интересно, колко се получава - кеш- за коментар под една статия! Вени освен за генитали и рецепти за готвене, характерно, за една стара к...ва, други образователни статии не пише! На някой да му светва лампата! ???
  • 46 САЛИН

    1 0 Отговор
    Еми, защото си МУРВА....