9 Юли, 2019 00:30 153 085 113

За какво ѝ е нужен любовник на една омъжена жена?

  • любовник-
  • омъжена жена-
  • изневяра

Определящият фактор си остава сексът

За какво ѝ е нужен любовник на една омъжена жена? - 1
Снимка: Shutterstock

Темата за изневярата в една връзка е неизчерпаема. Едно време любовници са наричали хората, които са изпитвали силна и неудържима страст един към друг. Често пъти те дори не са правели секс, стигало им е само да поддържат нежни отношения помежду си.

Точно тези чисти чувства са ставали причина за появата на трогателни и силни литературни произведения и куп сърцераздирателни романтични истории. Съвсем незабележимо обаче статутът на тези хора се принизява от красивото и възвишеното до грозното и забраненото. За да се стигне до днес, когато подобни връзки възникват от скука, любопитство или просто заради драмата.

Хубаво или лошо нещо е изневярата? Чувайки тази дума, жените моментално се разделят на два лагера. Едните започват да убеждават всички, че няма нищо по-важно от семейството, верността и разбирателството. А другите гордо вдигат глава и казват, че няма нищо лошо в това да си имаш любовник. Има и трета група жени, които просто си мълчат.

Според статистиката, средната възраст, на която дамите започват да си търсят любовник, обикновено е над 30-годишна възраст. Защо го правят ли? Докато за мъжете изневярата е търсене на нещо ново и неизвестно, което ще им донесе разнообразие, за жените това е опит да запълнят това, което половинката им не им осигурява - финансова, емоционална или някаква друга нужда.

Появата на нов мъж в живота на омъжената жена я кара да се промени кардинално. Тя отново започва да се грижи за себе си, спира да ходи на работа със старите си дънки и удобни маратонки, в гардероба ѝ отново започват да се появяват секси роклички, отново започва да посещава салоните за красота и всеки ден изглежда перфектно.

Понякога съпругът ѝ дори не разбира какво се случва, защото половинката му продължава да се държи почти безупречно. Тя е прекрасна домакиня, изглежда по-добре, винаги е в добро настроение и има по-малко оплаквания. Дори самочувствието ѝ се повишава. И всичко това, защото вече не е толкова привързана към мъжа си и не се страхува да го загуби и защото е щастлива от новата си връзка. И тъй като там получава достатъчно от това, от което се нуждае, вече не е толкова зависима от съпруга си.

Редом с това обаче се появява и вината, която започва да изпитва към мъжа и децата си, както и страхът, че всички ще разберат за любовната ѝ афера. Двойнственият живот бързо изпива силите ѝ и тя отново се връща към нормалното си съществуване.

За какво ѝ е нужен на една омъжена жена любовник?

Изглежда, че този въпрос не се нуждае от обяснение. Но рано или късно, абсолютно всяка жена се замисля защо да не поживее за себе си и колко дълго може да отхвърля ухажването на някой Дон Жуан. Съществуват много причини за изневярата, включително и липсата на внимание. Определящият фактор обаче си остава сексът.

С времето отношенията между съпрузите стават скучни и дори ролевите игри спират да им носят удоволствие, пише jenata.blitz.bg. Мъжете много бързо свикват с партньорките си и спират да им правят комплименти и да задоволяват желанията им. А любовникът винаги се стреми да угоди на любимата си.

Общуването също е една от причините, които карат обвързаните дами да погледнат встрани. Приятните срещи с приятелки не могат да заменят удоволствието, което носи общуването с един мъж. Вкъщи разговорите винаги се въртят около проблеми, а разговор за любима книга или просто да поговорите на различни теми почти не се получава. Ако търсите някой, с когото да поговорите по други теми, които са важни за вас, той трябва да на вашето интелектуално ниво. Само тогава и на двамата ще ви е интересно, но има опасност и да се влюбите.

Смачканото самочувствие също може да подтикне една жена към изневяра. С годините брачен живот жената забравя за себе си и живее само заради семейството си. А появата на любовника я кара да си спомни за младостта и да помисли за себе си.

Това, че сте се омъжили и имате деца, не означава, че сте заточени в манастир и единствените ви задължения се свеждат до прането, чистенето, готвенето и бърсането на сополи. Не си заслужава непрекъснато да тормозите мъжа си и да го молите за ласки и любов. Обичайте се и ако нещо не ви устройва, не си мълчете и не се лишавайте от удоволствия.

Все пак преди да започнете нова връзка, е добре да помислите. Може просто да се налага да поговорите със законната си половинка и да разрешите всички проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 241 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 old

    126 14 Отговор
    За резил
  • 2 Yamaha M1

    242 14 Отговор
    За да си начеше сливата,което не е и краят на света!
  • 3 Алфа Вълкът

    123 18 Отговор
    И мъжко куче ѝ е достатъчно.
  • 4 Дичо

    98 33 Отговор
    И мойта има и аз имам
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Печо Мух

    61 77 Отговор
    Що омъжени жени съм он*дил ! Пърц*т се като гърчави свинки ! И всичките искат колкото повече-толкова повече ! А моя какъвто е несъразмерен , ги кара да откачат !

    Коментиран от #12, #100

  • 12 синдикалния

    178 6 Отговор

    До коментар #11 от "Печо Мух":

    Несъразмерен ти е носът.

    Коментиран от #67

  • 13 mom4eto

    64 0 Отговор
    Това вече беше скандална новина :)
  • 14 ИСТИНА Е !

    114 34 Отговор
    Женените като напипат чуждо и откачат, като разбрах за жена ми..... лелееее!
    Все едно са на последния влак, ще се разцепят само и само да направят нещо по така!
    Ама то и аз като съм с нещо чуждо, направо....целия, до края и навсякъде!
    Не се чудете, всеки тайно иска нещо извратено и откачено!

    Да са ни живи и здрави жените, голяма работа са!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ГЕРБРтъ

    4 18 Отговор
    Ргтъйнкл Людмила никак не е добавил
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ггггг

    153 20 Отговор
    Е това пак потвърждава какви са жените. Няма да се поддържат за мъжете си и да са весели за него и секси и да поддържат страстта, а ще му капризничат и пилят по главата, ще си намират извинение да не правят секс и нещо по-така, накрая муъжете ще си потърсят нещо или жените ще поискат развод директно ... а бе с 1 дума..... коври. То и затова светът май като цяло върви надолу по плоскостта на моралния упадък. Они никога не са доволни. А мъжете сме толкова просто устроени...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 BG citizen

    122 26 Отговор
    Което още веднъж показва какви големи КОВРИ сте! Все мъжете виновни за всичко. Що не давате когато мъжете ви искат, а не когато на вас ви се иска? КОВРИ....
  • 21 тъжнаработа

    170 9 Отговор
    и като я хванат край на уважението, няма връщане, 99% и връзката си заминава, ако имат деца може и да се закрепят, но никога повече няма да я уважават и при първа възмовнжност ще я разкарат. А при любовника, няма да може да иде, и той не я уважава толкова за да я вземе за съпруга ... освен ако не е женен и не го изхвърли жена му, тогава ако не намери друга, може и любовницата да вземе, нооо пак няма да я уважава и да и вярва защото я познава добре

    Коментиран от #22

  • 22 Ххх

    164 14 Отговор

    До коментар #21 от "тъжнаработа":

    Много точно казано! Аз правя всичко за нейно и на децата, общо благо! Те са ми стимул и мотивация! Този нож в гърба не се забравя! Предателството също! Любовникът няма да я вземе, щото едно е да се чешеш, друго е да трябва да се хванеш финансово и емоционално да плащаш цял живот. Честването е чесане, но финансовия ангажимент до гроб...... А и да й обгрижваш лудостите..... Т.е. тя остава сама. Без любовник, без мъж, без семейство.... Някой и нещо я чака напред в бъдещето, но това е пореден любовник.... някой, който няма да поеме ангажимент. Щото ангажимент да поемеш към млада жена, докато сте млади, свързват ви толкова емоции и спомени, моменти и на старини - да, поел си ангажимент. Ама, към 35-40 годишна жена ангажимент не се поема така. И рядко някой глупак го прави. Или и да го прави, то ангажиментът вече е по-рехав. Шансът подобна жена с любовници да има свестен и сериозен, отговорен мъж до нея е никакъв! Тя остава завинаги само с любовниците си и спомените си за тях..... Човек трябва да е добър на първо място за себе си и децата си.

    Коментиран от #50

  • 23 Рени

    123 11 Отговор
    Всичко казано по-горе е вярно, но в повечето случаи жените които се решават да имат любовник, след като бъдат разкрити дълбоко съжаляват, защото мъжете знаят как да им го върнат тъпкано. В крайна сметка авантюрата им излиза на достта висока цена, а животът им се променя към по-лошо.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Умри ти ма...!

    24 8 Отговор

    До коментар #29 от "Добре дошла досадо":

    И без това си нямаш никой на този свят...! Изгони стария си мъж, за да евеш с младеж...! Показвай се пред него, черните месища...! Последна дойде в сайта, първа изчезни...! Всяка вечер като таласъм те сънувам, какъвто си...! На тебе и Господ ти пречи и затова си наказана и още ще те накаже...! И да се правиш сега модерна уж, то си показа помашкии, просташки парцалив манталитет...!

    Коментиран от #34, #65

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Лора

    37 8 Отговор
    При закоравелите коври си е професия, при мен , за да отмъстя...!

    Коментиран от #62, #69

  • 39 Диди

    33 63 Отговор
    Защо повечето мъже мислят че омъжената жена,която има любовник ,след време ще остане и без него?Мъжете подценяват жените,тъй като те печелят повече и финансират семейството.Но не е достатъчно.Всяка жена трябва да бъде финансово независима от мъжът си. А щом жената е отишла при друг,то тя си има причина. Мъже,не подценявайте жените.

    Коментиран от #41, #45, #46

  • 40 dsсса

    83 9 Отговор
    Иска да я плющят. Първо с чурка после с шамари. Всяка жена си е малко мазохистка. Ако не вярвате, по време на секс си забийте по-здраво ноктите (може и зъбите) в нея, да видите, че активността и се повишава.
  • 41 фжфж

    69 7 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    Диди, понякога, само понякога си има причина. А понякога жената просто си мисли, че това я прави велика.

    Коментиран от #42

  • 42 Диди

    24 39 Отговор

    До коментар #41 от "фжфж":

    Това е твое мнение. Щом е отишла при друг,значи не е доволна от живота си.

    Коментиран от #43, #95

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Чичо Пешо

    37 31 Отговор
    що бракове съм освежил...не се страхувайте дами, попаднете ли на точния мъж, няма да съжалявате и само положителни страни ще намерите, че и мъжОвете ви ще са доволни. Лошото е, че вече одъртявам и почвам да губа интерес, ама иде по-младо поколение
  • 45 Ххх

    80 8 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    Горе описах защо ще остане без любовник. Всеки иска да боде без ангажименти. А като няма мъж да плаща масрафа, трябва любовникът да го плаща. Първо, това плаши, второ, не е мачовско, трето, е кофти няква пача да ти яде парите, особено бракувана и с ремаркета, четвърто, тия ремаркета ти идват дюшеш бонус с нея. Пето, 90% от любовниците ще избягат, а 10% лапнишарани ще се вксрат в тоя филм заради единия секс или пък, че били много влюбени.
  • 46 Ххх

    54 8 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    Да не говорим, че вече се бракуват на по 34-35 години, щото много им се живее и дорде я докарат до любовник и развод, то са на по 45години, което за жена си е преклонна възраст, че да се вкарвам във филма, описан по-доре.

    Коментиран от #60

  • 47 не,не,не

    20 6 Отговор

    До коментар #24 от "Ако след дълга връзка":

    Не, не значи. Много е вероятно, но не е сигурно. Не може да отсъдиш така категорично. Твоята драма не е единствения модел в живота. Не правѝ генерални обобщения само на базата на личните си преживявания.

    Коментиран от #51

  • 48 гуньо

    68 3 Отговор
    Дете пита маикаси ,мамо какво е любовница маиката отговаря това е лоша леличка която краде пари от семеините ни пари.Детето а какво е любовник .Маиката,това е добър чичко коит помага на баштати.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Хищна Хиена

    55 18 Отговор

    До коментар #22 от "Ххх":

    Много глупости си написал ! Трагикомичното е ,че си вярваш ! Мъжа няма възраст , когато стане дума за хубава и сексапилна жена ! 70 годишни милионери зарязват семейства и стават за смях на порасналите си деца и се хвърлят надолу с главата в мрежата на някоя само защото е много по-млада и съблазнителна ! Изобщо стане ли дума за кучка мъжа оглупява тотално ! Иначе трябва да не е мъж , а ляво ориентиран ! Жените знаят това и го използуват при всеки удобен случай !

    Коментиран от #58, #64

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ХА ХА ХА

    25 6 Отговор

    До коментар #50 от "Хищна Хиена":

    Егати тъпия коментар
  • 59 Бат Бой

    36 6 Отговор
    На тая тъпа шутка Венелинка, дето само за салами мисли до кога ще и давате да си пише тъпите мисли, породени в празната и кратуна?
  • 60 Диди

    18 17 Отговор

    До коментар #46 от "Ххх":

    Абсолютни глупости.Искате ли да видите моя снимка и ако сте толкова ,,кул,,както се представяте,определете възраста ми.Второто,тук не става въпрос за младите жени,а изобщо за жената.

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Do Лара

    1 6 Отговор

    До коментар #38 от "Лора":

    Искаш ли с мен? istinskiman @ abv.bg
  • 63 Да го еве коврата..!

    9 2 Отговор
    Затова и е нужен...!!!
  • 64 Ама много

    13 5 Отговор

    До коментар #50 от "Хищна Хиена":

    Много си зле, да знаеш!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Перфектна идея

    19 6 Отговор
    Сутрин моментално след ставане взема четка за бутилки, монтира се на винтоверт и да се начесват и от двете страни.
  • 67 Доктор

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "синдикалния":

    Много, много, мноооооооооооого, ама много бееееееее - се смях!!!!
    ЖЕСТОК СИ!
    НАПРАВО ГО УТРЕПАААА, ТОЯ ПУХ
  • 68 Дреме ми

    5 7 Отговор
    Вени а ти имаш ли си?
    Ако нямаш обади се...
    Така ще ти го н...кам!
    Свят ще ти се завие....хахахи772
  • 69 Alibaba

    14 3 Отговор

    До коментар #38 от "Лора":

    Винаги прецакваме нещата, когато се опитваме да отмъсти. Отмъщението е за слабите.
  • 70 100

    53 3 Отговор
    Защото свестните мъже бачкат много, изморяват се и нямат достатъчно време и сили за креватни изпълнения.
  • 71 чурка

    7 2 Отговор
    секс за пари правиш ти
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 МЪЖКАРЯ

    10 2 Отговор
    БЕЗ ДА ЗАДЪЛБАВАМ МНОГО С НЯКОЛКО ДУМИ...ВЪВ ВЕЧНОСТТА ОТЕКВА САМО ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ,ВСЯКАКВИ ТАМ ИЗНЕВЕРИ,ЛЮБОВНИ ТРИЪГЪЛНИЦИ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВИ ОРГИИ СА ПРОСТО ВЯТЪР РАБОТА И САМО ДА ПОПИТАМ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ 100 КГ МЪЖ В ЦЯЛ РЪСТ НА ВРАТАТА ДА СВАРИ ПОЛОВИНКАТА СИ И ТЯ ПРОСТО ДА МУ ОБЯСНИ ЗА КАКВО И Е НУЖЕН ЛЮБОВНИК А ТОЙ ДЕЛИКАТНО МАЧКАЙКИ ВЕЧЕ ВРАТАТА С ЕДНАТА РЪКА ДА СЛУША...МЪЖКАТА ДО КЕАЯ
  • 75 Бате БЛАГУН

    8 2 Отговор
    Браво на Вени, явно само това е в главата на съвременните модерни и всичко знаещи българи...,като съдим и по безкрайните и смислени коментари.
  • 76 Коко

    10 2 Отговор
    Вени а 10 божи заповеди забрави ли
  • 77 Милена

    18 15 Отговор
    Абе да ви кажа любовника, чеше много. Почти два пъти по здраво от мъжът ми . Но не искам да мисля за последици.
  • 78 Пастор

    48 2 Отговор
    От така написаното, се оказва, че съпругата ми изневерява на 100%. Трябва да се замисля сериозно дали и аз да не си потърся някоя тигрица, че ми писна да се моля като дете пред сладоледаджийница всяка вечер за малко внимание. Та, с една дума - тя му изневерява, той й изневерява, пълна семейна идиалистична картинка. Само се чуда, кога намира време за това. Май ще трябва да й взема колата, която съм купил, а тя я кара. Да й купи любовникът й.... :-)
  • 79 Филип

    14 4 Отговор
    Аз искам да си намери любовник но тя не иска
  • 80 Малена

    17 28 Отговор
    Неподценявайте жените, 20 век отмина, жената е наравно с мъжа във всичко. Много пъти в пъти повече е по добра. Изневерите са заради пълна торба с причини, и защо НЕ? Жената е всичко, което някога е искъл един истински мъж, тук чета неща от изритани, наранени не пълноценни мъже. Жалко. На вас няма как да разчита някой, жената най малко. Секса е важен за всички, без възраст, пол, различия, но той не тласка жената към друг мъж, а лошото и арогантно отношение, какво чета тук. Ще си останете със злините си, и ще си държите достойнствата сами, а за нас не се безпокойте, отдавна знаем какво е качествен оргазъм и без вашето участие.
  • 81 Ще кажа нещо. Жената иска разнообразие и

    10 4 Отговор
    Мъжът също търси разнообразие и уважение..А секса е за двата пола. Затова иска смирение и уважение защото единия може и жената може.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Осеминител

    15 15 Отговор
    Най обичам 35-45-годишните жени, взимаме си хотелче за 2-3 дена и така 1 до 2 пъти в месеца й стопявам лагерите и тя затова е доволна и спокойна в семейния си живот. Мъжете обаче не го оценяват-било лошо. Да, ама преди това сте били пред развод, а сега положението е по-добре, защото за 2 дена само съм спирал колкото да хапна и пак я почвам.
  • 86 Чичо скруч

    17 3 Отговор
    Нямат насита тея гладни жени за сех, обичат х,, повече от хляба, като чета коментарите направо паднах, нямате ли достойнство или,забравих те какво означава явно
  • 87 Ааааая

    11 1 Отговор
    Щото са коври
  • 88 Lev

    4 0 Отговор
    Много стара статия
  • 89 Буров

    10 1 Отговор
    Абе изневеряваш или не,пак ще ти изневерят,така че всеки както си знае .
  • 90 Янат

    23 2 Отговор
    Какво да Ви кажа?Мъжът ми не спира с връзките си.Изнесе огромна сума от бюджета ни, за да ощастливи по-богата от семейстовото ни жена..Дадох му ясно да разбере,че може да си тръгне,когато пожелае, но той постоянно се връща вкъщи.Дори веднъж изкърти вратата, за да се прибере след поредната си изневяра.Ще ме попитате защо още живея с предател?Ами знам защо.Има омъжени проституки,коио надушват женени мъже, прилагайки всички възможни средства,/дори магии за любов/, за да се доберат до това, което желаят.Мъже,Мъже!Не се поддавайте на това!Под пухкавите завивки и бонбоните Рафаело, спи змия, която съсипва Вас и майката на децата Ви! Ровете в чаршафите,подозирайте, бъдете по-мнителни,защото не познавате жените.Всяка от тях има своя тайна и ако не я разгадаете,сте обречени.Истинските Ви жени, Ви очакват вкъщи!

    Коментиран от #99, #105

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Единак

    3 2 Отговор
    Любовницата е като костюм по мярка във всяко отношение.
  • 93 Истината

    9 7 Отговор
    Жена ми се клеца с други мъже в къщи, има си стая за гости, ас също си имам такава стая и ми идват свестни момичета. ИМАХМЕ ПРОБЛЕМИ ЗАЩОТО ПИЕХА И ЯДЕХА ОТ МОЯ ХЛАДИЛНИК, НО В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗБРАХМЕ И КОИТО ДОИДЕ СИ НИСИ ПРОВИЗИИ И ВСИЧКО Е ТОЧНО.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ава123

    12 0 Отговор

    До коментар #42 от "Диди":

    Диди, има жени, на които нищо не им стига, каквото и да прави мъжът им за тях. За мен са комплексарки такива, било то жена или мъж. Но финансово независимите си го позволяват по-често, да унижава мъжете си... Жалко... Някои мъже наистина не го заслужават..
  • 96 Чичо пейо

    10 1 Отговор
    Секса си е секс. Не смесвайте нещтата. Моят тъст казваше, на хубав мъж и рога му утиват.
  • 97 Мелани

    6 4 Отговор
    А когато мъжът не ви Обръща никакво внимание и дълги години не ви търси като жена, какво ще правите
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 asdf

    4 2 Отговор

    До коментар #90 от "Янат":

    Ти си типичната жена няма никаква магия миличка не се заблуждавай просто ти не си се справила с избор на мъж толкова е просто а що седиш с него ли това също е просто 100% съм сигурен че е някакъв турбо задник а вие жените колкото и да го отричате предимно по такива си падате в момента в който започне да се държи с теб като с котенце си го напусната веднага та недей да търсиш вината от собственият си провал някъде другаде
  • 100 Али Баба

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Печо Мух":

    А бе Мечо! С тая вар на главата, с тоя отвес между краката и с тия камъни в бъбреците само за зидар ставаш!! Ха ха ха!!!
  • 101 Стоян, София, 46г

    25 6 Отговор
    Защото няма любов няма вярност няма морал и няма нищо! Бракът е мъртъв, душите ви също! Намойта ковра дадох милиони - смени ме с млад селки бек, децата са в ступор, наглата пача имала нужди влюбена била! Спасението е исляма, това нашто не е нищо, празнота и разврат! Жената трябва да си знае господаря! Сега имам една млада вкъщи, ама вече не давам нищо, стиснат съм бил- ок, ако не ти изнася, бегай, има какички наливно! А душата е дед уинтър дед! Просто не се женете момчета, липсата на морал у момиченцата е катастрофална!

    Коментиран от #102, #104

  • 102 dynamo

    6 0 Отговор

    До коментар #101 от "Стоян, София, 46г":

    И на тебе плюс. Ама "какички на килограм" ми хареса като лаф
  • 103 Активист на БКП

    11 2 Отговор
    По едно време чуках жената на един приятел.Той все ми се оплакваше,че била фригидна.Какво фригидна,бе! Тая беше сексуален дзвер! Просто на чуждо откачат...
  • 104 Габито

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "Стоян, София, 46г":

    Зле си, брато.
  • 105 Габито

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Янат":

    Не всичко е пари. ;)
  • 106 елементарно

    4 0 Отговор
    защото се е омъжила за пари
    и няма любов и е нещастна
    и това търси щастие навънка
  • 107 michelle

    1 2 Отговор
    Съпругът ми се върна при мен след помощта на свещеник кала след 48 часа, той се специализира в излекуването на всички видове заболявания и съгласува всички въпроси във всякакъв вид отношения или домашни проблеми, до които можете да стигнете до него чрез lovetemple0001 @ gmail. com и WhatsApp +17692085860
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Гошо

    2 1 Отговор
    Сега ако някоя жена е прочела статията съм сигурен ,че ще си потърси любовник или поне ще го има в предвит
  • 110 жена

    5 1 Отговор
    когато един мъж изневери ,той осъзнава грешката си и се връща с букет цветя,но когато жена изневери,връщане няма.
  • 111 жена

    1 0 Отговор
    когато един мъж изневери ,той осъзнава грешката си и се връща с букет цветя,но когато жена изневери,връщане няма.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.