Last news in Fakti

6 Май, 2019 07:00 21 874 0

Вашият хороскоп за днес, 06.05.2019 г.

  • хороскоп

Да не се прекалява с храната съветват астролозите

Вашият хороскоп за днес, 06.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вие принципно сте наясно със себе си, но днес ще ви е трудно да се оцените и да усетите адекватността си в определени ситуации. За щастие, всичко ще се променя бързо и най-важното е да задържите положителната си настройка, всичко друго са едни или други уроци.

Телец

Ден за комплексно възстановяване на вътрешния потенциал. Водните процедури ще имат изключително мощно антистресово въздействие. А понеже е след новолуние хубаво е и да разтоварите хранителния режим, въпреки празничните изобилия. Открийте други начини за празнуване.

Близнаци

Днес любопитството ще е основният мотиватор на действията ви. Хубаво е да е здравословно любопитство, а не някакво обикновено клюкарство, но така или иначе трудно ще се скриете от тази енергия. Затова пък е много хубав ден да се съберете с роднини, подходящ сезон, подходящ празник, задоволяващи поривите на любопитство.

Рак

Днес ще имате нужда да се чувствате защитени и сигурни, да чувствате спокойствие и увереност. Лесно е на празник да се случи това. Единствено внимавайте с обилните трапези, мислете за стомаха, за черния дроб и бъбреците, кога ще дойде техният ден да празнуват?

Лъв

Светъл ден - Гергьовден. Ден за радост и празнуване, но дали и вътрешната ви настройка е такава. Днес ще търсите сила, динамика, страст. Може би е време да се отдадете на онова нещо, което дава смисъл на живота ви, кара ви да вибрирате, не ви дава покой. Дайте си сметка какво се ражда, когато нещо умира във вас. Интересен ден, който ще ви даде отговори на съкровени въпроси.

Дева

Страстите са на повърхността, любовта и ревността също. Вълненията ще са много, хубаво ще е да ги овладявате. Вие това го знаете как се прави, защото винаги си оставяте по нещичко и за после. Така е - бъдете прагматични, запазете малко страст и за нататък.

Везни

Бъдете благосклонни и търпеливи със себе си, не се насилвайте с много ядене или пиене, които днес ще са в изобилие. Празникът е, за да изпразним ума си от тежките мисли, за да изпразним сърцето си от мрачните настроения и за да се изпълним с радост и вдъхновение. Той е глътката свеж въздух, той е време да презаредим батериите. Затова днес не прекалявайте, не претоварвайте стомаха и ... бъдете щастливи!

Скорпион

Днес ще сте малко апатични и може да позволите на нещата да ви се изплъзват. Опитайте да не се държите наивно като непораснали деца. Вярно е, че да си възрастен понякога е прекалено отговорно, но пък си има и своите предимства. Просто кажете поемам отговорност, какво толкова би могло да ви се случи.

Стрелец

Денят на Свети Георги, денят на плодородието и храбростта. Защо ли храбростта и плодородието се празнуват заедно? Хубав въпрос да помислите над него днес. Освен това ще имате възможност покрай много събирания да съберете и странични мнения. В крайна сметка днес е ден за вълнения и радости, ден да се почувствате сигурни и обичани и просто да се радвате на живота.

Козирог

Най-силното ви желание днес ще е да оставите някаква следа в този света. Хубаво е тя да е значима и смислена, така че нека действията ви са в тази връзка.

Водолей

Приели сте някак между другото, че сте длъжни да се грижите за другите и забравяте за собствените си нужди. Отпуснете си душата поне на празника. Важно е да откриете собствения си метод за релакс и да се освободите от задължения, от мисли, от отговорности, напълнете се с празничната живителна енергия на Гергьовден.

Риби

Лесно ще прахосвате пари и още по-лесно ще ги давате на неподходящите хора и каузи. Опитайте се най-напред да се изясните със себе си - защо правите едно или друго. Ясно е, че всички ние търсим обич, но дали първо не трябва сами на себе си да я дадем?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА