Last news in Fakti

8 Май, 2012 15:54 2 791 0

Супермодел роди второто си дете

  • супермодел-
  • дете-
  • алесандра амброзио

Супермоделът Алесандра Амброзио, съобщават бразилски медии.

Бразилската красавица стана майка на момче, което ще носи името Ноа. Тя родила вчера в клиниката Санта Хелена във Флорианополис, Южна Бразилия. Новороденото е второто дете на Амброзио от годеника й, бизнесмена Джейми Мазур.

Амброзио е родена на 11 април 1981 година в Рио Гранди до Сул, Бразилия. Нейните родители, които са от италиански и полски произход, притежават собствена бензиностанция. Амброзио е само на осем години, когато решава, че иска да бъде модел. Записва се в курс за модели на 12-годишна възраст, а на 14 г. е една от финалистките в елитен конкурс за модели в Бразилия.

Появявала се е на повече от 50 международни корици на списания, включително Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Glamour.

Амброзио е най-известна със сътрудничеството си с американската марка за дамско бельо „Victoria's Secret“. Тя се появява във Victoria's Secret Fashion Show за първи път през 2000 година и е избрана от компанията за главно рекламно лице на линията Pink през 2004 година.

Първото дете на Амброзио и нейния годеник, калифорнийския бизнесмен Джейми Мазур, е дъщеря на име Аня Луис Амброзио Мазур, родена на 24 август 2008 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА