1 Август, 2019 08:40 12 014 0

Вашият хороскоп за днес, 01.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нов месец, нови възможности

Вашият хороскоп за днес, 01.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.

Телец

Месец в единство и борба на противоположностите. Ден за любов и съзидание. Весело започвате този месец и още по-весело ще става. Търсете любовта под капачката на нервността и лошото настроение, правете нежни революции, освобождавайте другите от ограниченията им, покажете им лятото, слънцето и ... приятелството.

Близнаци

Подкрепа, грижа и внимание, спокойствие и сигурност са нещата, от които ще имате нужда днес. Ароматът на домашни гозби, безметежността на родния дом са все неща, които ще внесат онова невидимо усещане за сила именно днес в първия ден на август. За да имате желание, време и възможности да подредите целия месец по един прекрасен начин.

Рак

Нов месец, нови надежди и ... нова информация. Този месец ви носи възможности за изява и творчество и шанс да направите своя собствена практична система за действие. Просто бъдете готови да следвате сърцето си. А днес слушайте повече и говорете по-малко.

Лъв

Силно начало на осмия месец, възможност да промените ценностната система на хората около вас. Първият ден само засилва способността да виждате и оценявате най-стойностното във всяко нещо.

Дева

Ден първи. За какво ли този ден ще стане първи в живота ви? Лятото е в разгара си, мечтите също. Дайте си шанс да погледнете отвъд собствените си ограничения. Месец за научаване на нови неща, за движение и лекота.

Везни

Ден малко странен и мистичен, отварящ вратата към новия месец, към сърцето на лятото. Магията всеки я носи в себе си и тя е заключена в сърцето, в онази малка тайна кутийка в средата на гърдите. Днес ще искате да отключите нейните съкровища и да раздавате, да раздавате... ден за любов и състрадание.

Скорпион

Месецът на приятелството и свободата. Ще ви мамят далечните простори и непознатите места, ще търсите неочакваното, новото и различното днес. А август е вашето време за начало, за изява на собственото ви пресътворено аз. Споделете бляскавите си идеи, дайте ги на света.

Стрелец

Реализация, практичност, полза, резултат все думи, свързани с вашата стихия - земята. Днес е ден да покажете доколко сте успешни, професионални, кои са вашите силни страни. 1-ви август, 1-ви в класацията!

Козирог

Август отваря нови хоризонти пред вас, светът става по-широк, по-голям и ... по-населен. 1-ви е и е време за преподреждане на плановете, а вашите този път следва да са мащабни. Започнете с нещо простичко - събиране на идеи. Днес е време да се ориентирате къде искате да бъдете, какво искате да правите. А междувременно - споделяйте, подкрепяйте и вдъхновявайте хората около вас и правете света по-красив с присъствието си.

Водолей

Леки екстремни състояния ще се наблюдават днес около вас, но това по-скоро ще ви вдъхнови и стимулира, отколкото да ви притесни. Вие сте бойци по природа и кризисните ситуации само ви стимулират и правят по-силни. Започвате август на бойна нога и определено ви чакат върхови резултати. Бъдете готови!

Риби

С интересно предизвикателство започва август - да бъдете тактични. Какво по-трудно за вас, които обичате да се изразявате свободно и недвусмислено. Първи стъпки в дипломацията. Затова пък август ви носи интересни приключения и голяма доза късмет. Пазете ведрия си дух!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА