Last news in Fakti

19 Август, 2019 12:10 5 584 5

Стриптийзьори се оплакват от хищни клиентки

  • стриптийзьор-
  • хавиер маркхем-
  • клиентки

Моминските партита са най-лошите места, според стриптийзьорите

Стриптийзьори се оплакват от хищни клиентки - 1
Снимка: Shutterstock

Трима стриптизьори разкриха пикантни, но и стряскащи, подробности от тяхната работа, съобщи The Sun, цитиран от kanal3.bg. 29-годишният Хавиер Маркхем, който вече пет години танцува в стриптийз клубове, се оплаква, че по време на изпълненията му жените често му пускат ръце и го пипат по интимните части.

"Ако такова нещо направи мъж, веднага ще получи шамар", каза той.

По думите му се е случвало клиентките агресивно да го хващат за половия орган, а също да облизват шията му, което изглежда твърде интимно и странно.

"Много момичета имат твърде дълги нокти, които напират да прокарат по мъжкия гръб. Понякога ми се струва, че те виждат в нас само мускули, с които може да правят каквото си поискат", оплаква се стриптийзьорът.

30-годишният му колега Питър потвърди, че жените понякога забравят, че пред тях стоят живи хора. Той си спомни как веднъж клиентка се качила на сцената и хванала с нокти неговите гениталии.

"Потече ми кръв. Тогава имах връзка с момиче и ми беше сложно да ѝ обясня всичко това", гневи се той.

Маркхем добави, че жените често се борят за неговото внимание: "Когато танцувам пред жените, обикновено на сцената съм сам. Понякога те подвикват: "Ще се кача и ще ти покажа това, за което дори не си и мечтал".

Най-често той чувал такива подвиквания и предложения на момински партита. При това както от майките и приятелките на невестата, така и от самата младоженка.

Питър също смята, че моминските партита са най-лошите места, където му се налага да прави стриптийз изпълнения.

"Те през цялото време мислят за секс”, обясни той. Веднъж омъжена наскоро жена му изпратила сексуално съобщение, макар да била в меден месец, и веднага щом се върнала в страната си, те правили секс.

"Разбира се, това не говори добре и за мен. Но от моите думи може да получите ясна картина как клиентките се държат, независимо от обстоятелствата", обобщава Питър.

25-годишният Келвин Валънтайн, който работи като стриптизьор едва от година и половина, твърди, че жените се държат най-лошо в началото и в края на месеца, когато получават заплата. Но като цяло той си признава, че му харесва да работи като стриптизьор.

"Няма да лъжа, кой ли мъж ще откаже жената да му подвиква името и да му предлага секс?", откровен е той.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Костов

    3 1 Отговор
    На мен само такъв секс ми е в главата.
  • 2 Хитлер

    3 3 Отговор
    Тя и моята приятелка е неква такава и след секс 1 седмица съм в реанимация за възстановяване .Още малко и ще ме откаже от секса :D
  • 3 Пеераз

    9 1 Отговор
    А мен пък стриптизьорите постоянно ме порят с големите си тояги и злоупотребяват с аналното ми отверстие но аз стискам зъби и не се оплаквам защото знам че ми го причиняват за мое добро за да не страдам от запек
  • 4 месара

    8 2 Отговор
    ами ше се оплакват, те харесват мъже да ги опипват!
  • 5 Лорчето от красивия град...!

    9 1 Отговор
    Красиви са тези момчета, но сексуалната им ориентация е под въпрос..! Една интелигентна жена, която отива да гледа такова шоу, защото все пак сме човеци и можем да си позволим от любопитство да погледаме някакви шоа, пък дори и подобно, та една свестна жена никога не би нападнала подобен младеж, както тези,, герои,, се оплакаха...! Но въпреки не удобствата, на такива шоута,, обикновено отиват възрастни жени, зажаднели за млада мъжка плът , добре възнаграждават стриптизьорите и момченцата забравят за болките, които им са причинени от дългите нокти...!