Last news in Fakti

28 Август, 2019 07:00 16 051 0

Вашият хороскоп за днес, 28.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добри прогнози за Рибите за днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 28.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.

Телец

Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

Близнаци

Нали разбирате, че проблемите ви са резултат на вашите представи, образ на начина ви на мислене. Ако искате да сте спокойни и щастливи, просто трябва да имате смелостта да започнете да мислите по нов начин, иначе не става.

Рак

Сряда е, време за движение и развитие, доколкото това е възможно през август. Ще ви е леко и лежерно на душата, хубав момент да се свържете с детето в себе си.

Лъв

Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произтичащите събития, но се опитайте да влезете в крак. Ще трябва да поемете нови отговорности на плещите си.

Дева

Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

Везни

Възползвайте се от пропуснатите възможности, кога ако не сега и кой, ако не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, така и хората ще ви забележат.

Скорпион

Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, ако не всичко става според вашите планове, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

Стрелец

Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби. Правете нещата както трябва, пък да става каквото ще.

Козирог

Съсредоточете се върху детайлите и подгответе предстоящата си изява професионално. Позициите ви ще се затвърдят и са възможни интересни предложения. Не се възгордявайте от успехите си, има още какво да свършите преди да стигнете върха.

Водолей

Малко по-подозрителни сте към хората около вас и ще ви е трудно да простите, дори и на колене да ви паднат. Не е лошо да проявите малко повече благородство и да помислите дали пък да не дадете още един шанс.

Риби

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие с черногледството си. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте положително на нещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА