Last news in Fakti

6 Юни, 2012 11:29 11 078 1

Д-р Радослав Тошков: Трябва да ценим природата и традициите си

  • д-р радослав тошков-
  • ирисова диагностика-
  • холистична медицина-
  • радослав тошков
Д-р Радослав Тошков: Трябва да ценим природата и традициите си - 1
Снимка: Архив

Процентно в сравнение със САЩ сме екстра, там индустрията не им дава да дишат, но в Европа и по специално Германия, културата в холистична посока е много висока, законодателството много по-либерално и не на последно място висок стандарт.

Ако започнем да ценим повече природата и традициите си - равни няма да имаме.

Това заяви в отговор на въпроса „ къде се намира България в областта на холистичните практики в сравнение с Европа, САЩ и света?“ в ProИнтервю д-р Радослав Тошков, собственик на международна компания за хранителни добавки “Хербамедика” и медицински центрове за иновативна медицина “DeTox Center”..

Ирисовата диагностика дава информация за широк кръг заболявания и отклонения от нормалните функции на организма, които не са проследими с най-популярните традиционни методики за диагностика.

Методът е бърз, асоциативен и напълно безопасен, а това което много ценно, че могат да се проследят процеси на дисбаланс, които все още не са с изявени симптоми. Като всеки диагностичен метод и тук има слабости и това са детайлите, особено в системи като зрителни органи, слухов апарат, нервна система.

В практиката ми, ако сте обърнали внимание на услугите в Detox Center, не се уповавам само на данните от един метод на диагностика, а при всеки случай на съмнение комбинирам всички подходящи за даденият случай методи, включително такива при колеги от конвенционалната медицина. В крайна сметка важно е пациента да получи яснота и насока за проблемът си.

А за ирисовата диагностика: 50 лв, всички останали цени са качени на сайта ...., разкрива д-р Радослав Тошков.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елена

    0 0 Отговор
    През м.април 2001 г. посетих заедно с майка ми кабинета на д-р Тошков по повод влошеното и здравословно състояние. Той и направи ирисова диагностика срещу 40 лв.без издаден документ за плащането.Каза ни, че имала атеросклероза, което по нищо не личеше. Продаде ни някакви капки за още 40 лв.също без документ да и препоръча да не пие проясно мляко. Два дни по-късно майка си счупи крака. В болницата при снимката се установи, че има множество метастази в костите.След един месец майка почина. С това свързвам името на д-р Тошков.Изводите оставям за Вас.