Last news in Fakti

9 Септември, 2019 07:00 10 562 0

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 09.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да се чувствате не толкова прекрасно, колкото би ви се искало, току ще се появяват разни недовършени домашни нещица. Опитайте се да гледате по-бодро на света. Дайте си време за почивка, не се опитвайте точно днес да свършите всичко.

Телец

Днес може да измислите невероятни неща. Няма да ви свърта на едно място и това може да ви подтикне да направите едно наистина изумително пътешествие.

Близнаци

Имате сериозни цели и нищо не е в състояние да ви накара да не ги преследвате, освен собствените ви страхове. Вярвайте повече в себе си и не се опитвайте да омаловажите собствените си постижения.

Рак

Сутринта ще се събудите изпълнени с куп прекрасни идеи, но ако си губите времето в безцелни разговори, може да загубите и идеите си. Към обяд може да ви обхване ненадеен страх дали ще се справите с всичко, което сте решили. Не се поддавайте на емоциите, но вярвайте на интуицията си.

Лъв

Интересен ден, с история, макар и вече позабравена. За вас е предизвикателен. Ще трябва да се вместите в рамка и да следвате правила, които някой друг е създал. Но това може само да ви предизвика да хакнете системата.

Дева

Ден за преобразуване и промяна. Не си губете времето в празни приказки по телефона, а действайте. Спазвайте обещанията си и бъдете навреме на уговорените срещи.

Везни

Днес ще ви е доста нервно и напрегнато. Нали знаете, че по този начин не си помагате. Просто се опитайте да бъдете по-концентрирани и да гледате на нещата по-мащабно.

Скорпион

Философски гледате на нещата и това ви кара да се чувствате свободни и независими. Все пак обръщайте по-голямо внимание на детайлите, нали знаете - малките камъчета преобръщат колата.

Стрелец

Хубаво е да си сложите автоцензура иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите, бъдете по-сдържани.

Козирог

Приемате всичко, което ви се случва твърде драматично. Това може да стане повод за доста изненади, а те определено не са ви любимото нещо. Хубав ден за срещи с приятели и за споделяне на оригинални идеи.

Водолей

Един малко скучен ден. Внимавайте какво и как правите, за да объркате нещата. Трудно ще устоявате на съблазните, а това ще ви кара да гледате по съвсем друг начин на нещата. Любовната среща ще мине по-добре в дома на партньора.

Риби

Трудно ще ви е да организирате нещата, колкото и да ви се иска да го направите. Най-добре е да ги оставите да следват собствения си ход и да се почувствате свободни.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА