Last news in Fakti

13 Септември, 2019 07:00 21 550 0

Вашият хороскоп за днес, 13.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Неспокоен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 13.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Неспокоен ден. Имате да свършите много неща, а толкова малко ще зависи от вас. Опитайте да не се ядосвате, днес определено не ви е ден, култивирайте търпение.

Телец

Имате нужда от уют и сигурност, а това ще ви кара да се чувствате емоционално зависими. Не е ден за активни действия, оставете се съдбата да ви води.

Близнаци

Имате хъс и ентусиазъм, което ви кара да кроите твърде смели планове, направо неразумни. Така или иначе ще се наложи да действате, просто обстоятелствата няма да ви оставят да седите със скръстени ръце.

Рак

Нещата около вас се променят по-бързо, отколкото можете да го осмислите и това ще ви кара да се чувствате несигурни и притеснени. Опитайте се да имате повече вяра на съдбата, защото с притесненията си може да си докарате някоя язва.

Лъв

Важно е да се концентрирате върху проблемите последователно, защото едновременно така или иначе няма как да го направите. Отхвърляйте нещата едно по едно, защото иначе ще се почувствате като в капан.

Дева

Ще усещате страхотен натиск отвън и е важно какво ще направите. В никакъв случай не чакайте, а вземете мерки, нещата определено са във ваши ръце. Целта е тази, която ще ви изведе от задънената улица, не я изпускайте от поглед.

Везни

Почти през целия ден ще сте доста тягостна компания, не че няма да има причини, но струва ли си да разваляте деня си. Не търсете драми там, където ги няма. Просто опитайте да сте по-позитивни от чист егоизъм.

Скорпион

Използвайте сутринта, за да свършите с деловите задачи, защото следобеда ще ви вълнуват съвсем други неща. Хубав ден за срещи и разговори с приятели, а внезапните гениални хрумвания са си просто в реда на нещата.

Стрелец

Определено ще действате непрактично и лекомислено, а не от това имате нужда. Опитайте да канализирате енергията си в по-разумна посока. Със сигурност можете да го направите.

Козирог

Идеален ден за действие.Разбира се, най-важното е да знаете какво искате, тогава и идеи как да го постигнете ще ви навестят. И не забравяйте - вярвайте повече в собствените си сили.

Водолей

Опитвате да строшите някаква стена с главата си и никакви разумни доводи не биха ви убедили да не го правите. В крайна сметка главата си е ваша, но все пак не забравяйте, че някои стени са доста дебели и каменни.

Риби

Ще сте пълни с идеи как да се справите с всички си проблеми, но ще сте много зависими от други хора и това до известна степен ще ви бави. В този случай урокът е, че трябва да сте търпими и толерантни към другите и да не ги съдите твърде строго.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА