Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 07:00 6 111 0

Вашият хороскоп за днес, 01.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 01.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нов месец със старите предизвикателства. Добре е да се вслушвате повече, да прекъсвате по-малко и все така да вдъхновявате по-слабите. Ден за професионална активност. Не бъдете пристрастни, заложете на онова, което е най-издържливо.

Телец

Впрегнете цялото си търпение, ще ви е нужно при взаимодействието с другите. Опитайте се да разберете, че не всички имат вашето разбиране за материалните стойности, някои просто са хаотични. И приемете, че ще зависите от други хора, колкото и да ви е неприятно. Ден за досадна работа.

Близнаци

1 е добро число, но забързани да научите още нещо ново, дори не забелязвате, че денят обещава ново начало. Време е за любов и ... Страст. Звучи по-обнадеждаващо, отколкото се случва всъщност, така че не хранете големи очаквания, сами направете нещата каквито ги искате.

Рак

Емоциите са най-големият ви приятел и най-заклетият ви враг. Днес, естествено, ще са провокирани от човек, на когото държите, с когото си партнирате и който в голяма степен е ваше огледало. Сега е моментът да се запитате какво всъщност отразява този човек, което не искам да си призная? Интересен ден, предизвикателен.

Лъв

Движение и новини. Така започва този месец и още дълго ще сте в една въртележка. Но 1-ви е доста по-особен и дори малко напрегнат. Не се опитвайте да обхванете необятното, има време и за това.

Дева

Вашият ден, на Меркурий, аналитичен и остроумен. Насочете го към резултати и постижения. Вие можете да направите чудеса и е хубаво най-сетне да си дадете правилната оценка. Време е за оценяване и само-подкрепа.

Везни

Доста важни решения има да вземате през този месец и естествено е да сте притеснени и напрегнати. Понякога просто трябва да се доверите на живота и да му позволите да подреди нещата по начин, който дори не сте си представяли. И да сте по-щедри в името на нещо, което дори не познавате.

Скорпион

Ден 1-ви е странен, малко неадекватен, много информативен и на моменти доста разпиляващ ви. Слушайте внимателно ... Себе си. Тялото е много добър съветник. Просто включете интуицията.

Стрелец

Интересен ден с изненадващи обрати. Молитвите ви ще бъдат чути, но не в ред, в който очаквате. Важното е, че приятели ще изиграят ролята на Ангели и в крайна сметка всичко ще се подреди при вас подобре отколкото сте очаквали. Само имайте очи да видите.

Козирог

Ще свършите велики неща, само трябва да овладеете напрежението. Имате достатъчно сила, дори повече отколкото ще ви е нужна, по-важното е да я управлявате правилно, а това не е лека задача, но пък вие го умеете.

Водолей

Някакви стари, неясни страхове ще се повят от нищото. Изпратете ги по същия път обратно. Вие винаги можете да откриете нещо интересно и различно, нещо, което да ви донесе отново онова усещане за свобода.

Риби

Приятелите са от помощ, но този път ще е доста странна и може би дори няма да я квалифицирате по този начин. Най-важното е да сте наясно какво искате и да не се отклонявате от целта си. Бъдете по-настойчиви.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА