Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 07:00 7 282 0

Вашият хороскоп за днес, 04.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 04.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще се развиват по-бързо от очакваното и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се притеснявайте, за да не объркате нещо.

Телец

Ще се чувствате спокойни и ще ви се иска най-вече да си починете. Хубаво е, ако имате възможност да бъдете повече време навън и то на чист въздух. Разходките ще ви се отразят много добре, а и като поспите повечко ще се почувствате наистина отпочинали.

Близнаци

Един наистина хубав ден. Ще се чувствате енергични и готови да се справите с всякакви проблеми, инерцията от вчера още ще ви държи. Успешно може да поизчистите до обяд, а следобед да посветите на неща, които наистина ви носят радост (освен ако почистването не е едно от тях).

Рак

Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към нещата, които правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Лъв

Идеален ден за почивка и развлечения. Ще успеете да се срещнете с хора, които мислят като вас. Сякаш мечтите ви ще станат реалност, само трябва да сте оптимистично настроени и да не подхождате с предубеждение към нещата.

Дева

По-скоро работен, отколкото почивен ден. Сигурно са ви се струпали доста неща на главата. Разбира се, вие с лекота ще решите всички проблеми, но дългоочакваната почивка ще се поотложи. Все пак вие можете да превърнете всяка работа във веселие, направете го и днес.

Везни

Хубав ден за пътувания и развлечения. Днес ще мислите нашироко и ще действате мащабно. Нищо чудно да получите и нещо наистина огромно (само дано не е празно обещание). За щастие, чувство за хумор няма да ви липсва и ще успеете с лекота да приемете всякакви дребни проблеми. Днес настина сте ларж във всяко едно отношение.

Скорпион

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.

Стрелец

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Козирог

Недейте да ускорявате хода на интригите, защото може да ги превърнете от дребна неразбория в един огромен хаос, от който няма измъкване.

Водолей

Язвителните изказвания на приятелите могат неочаквано да ви пратят в задънена улица и да ви накарат да се чувствате ужасно. Бъдете по-уверени в себе си. И отстоявайте убежденията си.

Риби

Макар здравият смисъл да ви говори, че е опасно нещо да се направи, вие така или иначе ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не правите нещо противозаконно или неморално.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА