2 Октомври, 2019 14:44 17 596 10

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

  • паулина-
  • красимир-
  • фермата-
  • гола-
  • бански-
  • флирт-
  • свалка

Красавицата разгорещи още повече флирта си с Красимир

Страстите във "Фермата" се разгорещиха още повече между Паулина и Красимир Джунов. Автомонтьорът, който прескочи стената на разделението между сиромаси и чорбаджии, за да отиде при силиконката Паулина, се заигра с голото дупе на тръпката си.

Мачото с минало на еротичен модел в Испания седна отгоре ѝ в гръб край басейна и започна да я маже старателно със слънцезащитен крем.

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

Българката с никарагуанска кръв пък, бе свалила презрамките на банския си и обръщайки се към съотборничката си Мариана Маринова разкри на Краси дългоочакваната гледка към голите си гърди.

"Признай си, че тук ти е по-добре", обърна се бившата „Мисис България" към Джунов.

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

Без да губи време, Паулина бързо намери как да се възползва максимално от ситуацията и да превърне влюбения Ромео в свой роб. След като разтри задните ѝ части, Краси реши да се поразходи, но светкавично бе скастрен.

"Къде отиваш? Не съм те освободила! Нали прескочи заради мен, бе! Искам масаж на краката!", опита се да го подчини Паулина, а той я контрира: "Всеки път като те пипна, ти: "Не! Не! Не!"."

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

Организаторката на конкурси за красота обаче се скара и на двамата:

"Господарке, стига вика по него, искам да поспя! Краси, ти си като чорбаджиите – не си систематизираш работата, по цял ден се чудиш какво да правиш и накрая чукаш до нощите!".

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

Последната част на репликата накара палавата Паулина да избухне в смях, тъй като за два дни в опасна близост до Краси тя не му позволи нищо повече от гушкане и закачлив флирт.

"Ще прескачаш май обратно оградата, а!", подкачи го тя.

Паулина разголи прелести във "Фермата" (СНИМКИ)

Постъпката на Джунов пък успя да раздели още по-осезаемо сиромасите на два лагера и те го обявиха за предател, а чорбаджиите с радост приеха още един чифт мъжки ръце в своето стопанство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко ви плащат???

    29 1 Отговор
    Онези Сурикати, на статия???? На нея и плащат да се съблича !!!!!
  • 2 Киро

    17 8 Отговор
    ДЕГРАДИРАЛИТЕ ХОРА СА НАЙ-ЛЕСНИ ЗА УОРАВЛЕНИЕ, А ЦЕЛТА НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ТОЧНО ТОВА.МОЛЯ ВИ НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ.
  • 3 Ввв

    19 8 Отговор
    Кой ги гледа тези нещастници бе,единствено още по-големи нещастници,нормален човек не би паднал толкова ниско!!!
  • 4 Протеза в чашка с вода

    8 2 Отговор
    Абе да му се не види, защо така като видя млади хора, как са един до друг, пък едно хуууубаво ми става на душата....!
  • 5 джедай

    14 4 Отговор
    И къде е това голо дупе,че нещо не го виждам? Гърдите също.
  • 6 Гостилничаря

    11 1 Отговор
    След като онази малоумна свиня удари шамар на Елизабет, окончателно се убедих, че родният ефир не става! Ако това са най-добрите, преминали кастинг за участие, не виждам причина да гледам български канали, само реклами и гафове вървят вече......!!!
  • 7 гост

    5 4 Отговор
    Този смешник, знаейки, че е най-силният и важен играч в лагера на сиромасите, да прескочи и да откаже да се върне обратно след като се направи на любовчия, това бе най-унизителното и долно нещо срямо останалите в отбора на сиромасите. И защо му се дава избор да остане ли не като е ясно,че другите ще се мъчат и ще губят двубоите, нима в обществото е нормално и трябва да се толерира подобно поведение, искам да съм при заможните и хоп, настанявам се при тях и готово, защото искам да цункам сладката мома, която си имала и приятел, ама хайде, какво от това. Крайно неуместно поведение на продуцентите под предтекст любов. Паднаха ми в очите, след като се бяха издигнали с това, че изгониха предходната седмица шамараджията.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.