Last news in Fakti

8 Юли, 2012 15:35 1 820 0

Iggy Pop аут от Sofia Rocks

  • iggy pop-
  • рок-
  • sofia rocks-
  • guns n’ roses

Iggy Pop няма да зарадва българските си фенове, които очакват втория ден на фестивала Sofia Rocks и основната перла в програмата - Guns N’ Roses.  Iggy е получил травма преди няколко дни, която е изглеждала сравнително лека. Травмата довела до усложнения и буквално в последния момент докторите са му забранили да пътува и да изнася концерти, съобщиха организаторите.

„Целият мениджмънт на Iggy, музикантите от групата и самият той са в пълен шок от ситуацията и от невъзможността да изнесат концерт пред българската си пулика, особено след като месеци наред са очаквали да се срещнат за първи път с нея. Те се надяват да имат възможност да изнесат концерт в България възможно най-скоро”, се казва в съобщението на Balkan Entertainment.

Кръстникът на пънка и неговата група - IGGY AND THE STOOGES бяха сред най-дългоочакваните имена на фестивала.

Късно снощи с полет от Австрия на летище София пристигнаха музикантите от Guns N’ Roses. Над тричасово шоу от гигантите Guns N’ Roses очаква днес екзалтираните фенове на групата. Тази вечер стадион Васил Левски ще пее като един „Sweet Child Of Mine”, “November Rain”, “Paradise City”, “Knockin’ On Heaven’s Door” и всички останали легендарни хитове на групата. Axl Rose и останалите музиканти от Guns ще оглушат сцената на Sofia Rocks към 22:30 тази вечер.

Във връзка с промените в програмата в последния момент, повечето от групите ще удължат своите сетове. Достъпът до стадиона остава в предварително обявения график.

Цените на еднодневния билет за днес ще са от 45 лева до 90 лева, в зависимост от категорията, както следва:

45 лева – седящи III зона (seated III category)
55 лева – седящи II зона (seated II category)
70 лева – терен (standing regular)
75 лева – седящи I зона (seated I category)
90 лева – пред сцена (standing Front of stage)
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА