22 Януари, 2020 07:00 9 079 0

Вашият хороскоп за днес, 22.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на радостта за Раците

Вашият хороскоп за днес, 22.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще гледате мащабно на всичко, което се случва и никакви дреболии не могат да ви ядосат. Хубав ден за явяване на изпити, за големи планове и за пътуване. Слушайте по-внимателно какво ви казват, че сте доста разсеяни.

Телец

Напрежение витае около вас. Поставили сте си толкова много задачи, че ще ви трябва цял екип, за да свършите всичко. Удобен момент да направите малка чистка около вас, а също и да платите данъците.

Близнаци

Днес околните ще са вашето огледало. Вслушвайте се повече в думите им, но не забравяйте да слушате и собствените си усещания. Хармонични ще са връзките ви и успешни договореностите.

Рак

Ден на радостта. Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Бъдете повече сред приятели. Ако пък ви се наложи да работите, нека да е в екип, така ще свършите работата най-добре.

Лъв

Отнесете се с топлина и любов към любимия човек, той в момента се нуждае от вашето внимание. Днес може да имате някакви допълнителни постъпления, макар и не големи.

Дева

Днешният ден може да постави прекалено големи изисквания към вас. Ще бъдете много работоспособни и в края на деня ще бъдете удовлетворени от това, което сте постигнали.

Везни

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия, още малко остава до края на зимата. А междувременно идете някъде, където поне може да видите слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

Скорпион

Не се изхвърляйте с твърде патетични изказвания, не всички могат да издържат на толкова експресивност. Може да посетите някое културно мероприятие или пък сами да организирате такова. Най-важното е да не потискате творческия си импулс.

Стрелец

Денят е добър за осъществяване на планове. Днес ще сте съсредоточени и задълбочени, а това определено ще ви извади в първите редици. Дано не се шашнете.

Козирог

Игнорирайте всяко външно влияние в личния ви живот, но вежливо, без да проявявате грубост. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни.

Водолей

Денят е подходящ за всякакви промени. Ако не можете да измислите нищо интересно, променете прическата си. Концентрирайте се за изпълнение на най-съкровените си мечти.

Риби

Днес ще бъдете сборна точка за всякаква информация. Опитайте да я синтезирате и подредите, защото ползата от това ще е главно за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА