Last news in Fakti

24 Януари, 2020 07:00 10 074 0

Вашият хороскоп за днес, 24.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Напрегнат ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 24.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви, хубав момент да си купите някои полезни неща.

Телец

Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.

Близнаци

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

Рак

Няма да е лек днешният ден, защото всеки като че ли ще се опита да се противопостави на вашите намерения или действия. Но не се поддавайте на провокации и в края на деня всичко ще поутихне.

Лъв

Днес сами ще си усложнявате живота без всякаква причина. Това ще ви създаде усещане за дискомфорт. Гледайте по-просто на нещата, не си струва да нервничите има много по-малко основания, отколкото ви се струва.

Дева

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Везни

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Скорпион

Отдавна е време да поговорите с началника си относно заплатата си. Вече е време за първите заплати и, естествено, за актуализацията им. Вечерта обстановката ще е подходяща за сериозни разговори с любими хора. Изхвърлете от главата си всичко излишно.

Стрелец

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Козирог

Не е най-подходящият момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума. Сами знаете, че емоциите не са най-добрия съветник.

Водолей

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Риби

Ще имате доста задачи от сутринта, но не си слагайте нищо на сърце, просто действайте. След обяд нещата вече ще са в ред, трябва само да сте по-конкретни в изискванията си към партньорите. Не 'разтягайте локуми'.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА