21 Януари, 2020 10:56 6 635 12

Хари и Меган могат да съсипят Кралицата

  • хари-
  • принц хари-
  • принц хари и меган маркъл-
  • меган маркъл-
  • кралицата-
  • кралско семейство

Двойката, която вече не е част от кралското семейство, получи оферта от стрийминг платформата Netflix

Хари и Меган могат да съсипят Кралицата - 1
Снимка: Shutterstock

След като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл официално няма да бъдат „старши членове на кралското семейство“, много хора зададоха въпроса какво точно ще работи двойката, когато се премести далеч от Великобритания.

От стрийминг платформата Netflix вече проявиха интерес към потенциала, който носят те. На наградите на продуцентската гилдия, Тед Сарандос, който отговаря за съдържанието, поместено в Netflix, заяви, че много би желал да работи с принц Хари и Меган Маркъл.

„Кой не би имал интерес? Разбира се!“, коментира той. Западни кино медии веднага предположиха, че бившите кралски особи биха били ценни придобивки за екипа на „Короната“ – сериал на компанията, който проследява живота кралица Елизабет II преди и след коронясването ѝ.

До момента има три сезона на „Короната“, като от Netflix планират общо шест. Хари и Меган биха дали важни детайли за живота на кралското семейство, които могат да помогнат на сериала, пишат от „Дедлайн“. Все още не ясно дали официално предложение е отправено към двойката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кой68

    27 1 Отговор
    Умните англичани ще ги издържат и занапред.Как виждате тия двамцата да работят нещо реално..

    Коментиран от #7

  • 3 Алфа Вълкът

    23 1 Отговор
    То това беше ясно като бял ден. Тия ще са червиви от пари след като напуснат кралството, няма да разчитат на подаяния и да живеят в сянката на големия брат. Само, че аз предвидих да се ограничат до издаването на 1-2 книги и филмирането им и после рахатлък до старини. Но явно ще изцедят всичко от известността си. Меганчето иска да е холивудска звезда, а не да застарява в някой дворец в провинцията.
  • 4 Ивайло

    26 3 Отговор
    Хари ще стане общ работник в някоя фабрика, а меган - сервитьорка в Макдоналдс или КФС, хахаха!!! И ще живеят в гарсониера под наем, хахаха!!! Нали искат живот като на обикновените хора??? Едва ли!!!
  • 5 Хахаха....!

    11 0 Отговор
    Какво ще работи двойката, ами може би ще мие 🚾...! (Хари е военен пилот, задължително за повечето от двореца, Меган може и да не работи, но той ще я уреди, хич не ги и мисля...!)

    Коментиран от #8

  • 6 бюрото по труда

    13 0 Отговор
    Ще работят директори на водопад. Само дето не се още знае на кой.

    Коментиран от #9

  • 7 Бачо Киро

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Не ги мисли, дребното е направило достатъчно пара от сериала само и винаги може да се върне. То е оправно, а кралския внук има достатъчно приходи от семейни начинания. Ако не изтрещяват могат да си живеят идеално...
  • 8 Бачо Киро

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха....!":

    Не съм сигурен кой кого ще урежда, дребното има собствени пари и въобще не е глупавата селянка за която я имате. Много по-отракана и оправна е в истинския живот от "кралските особи", само от сериала направи милиони и то преди да отпъне принца.

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "бюрото по труда":

    Как незнаеш?!?! Ниагарския водопад, откъм канадска страна.
  • 10 някой

    10 0 Отговор
    Я виж ти! Че кралицата ако толкова лесно я съсипват,как е доживяла до почти 100г? По-добре да помислят за себе си,че тя не прощава!
  • 11 Ти кого имаш предвид..?!

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    Ако имаш предвид,, жиголо,, някоя от твоите,, загорели и стари,, клиентски, то си е твой проблем, ако се имаш,, за принц,, не приличаш изобщо на такъв, тази за която говориш., от какво е отправна от,, занаята,, благодаря такава оправност и друго,Меган и Хари, наистина са ми любимци..!!(Толкова сте се вживяли в,, мърсуването,, си, че се оприличават на качествени хора.....!)
  • 12 Бай хой

    10 0 Отговор
    С каквото се занимават всички кърлежи ипаразити.