Last news in Fakti

21 Януари, 2020 15:30 6 973 2

Кои са най-срамежливите зодии

  • зодии-
  • срамежливи-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • срамежливост-
  • притеснителни-
  • свенливи

Характерно за срамежливите хора е че постоянно анализират поведението си, обмислят всяка дума, която ще кажат и всяко нещо,което ще направят

Кои са най-срамежливите зодии - 1
Снимки: shutterstock

Срамежливостта е обичайна черта от характера на много хора. Те не се чувстват добре сред голяма компания, изпитват притеснение от говоренето пред публика и определено не обичат да са център на вниманието. Според астролозите, дали един човек е интровертен или не, зависи от неговата зодия.

Някои по-срамежливи хора се примиряват с какво ли не ежедневно, защото предпочитат да си замълчат, вместо да обясняват, че са на друго мнение. А когато става въпрос за излизане на срещи и обвързване, никога не очаквайте те да направят първата крачка.

Ето кои са четирите зодии, чиито представители се славят като най-срамежливи:

Дева

Кои са най-срамежливите зодии
Снимки: shutterstock

Може да се каже, че Девите са най-срамежливите в зодиака. Сред отрицателните им качества са притеснителността и прекомерната тревожност. Девите се славят с това, че изпитват неистова паника, когато трябва да говорят с някого по важен въпрос.

Ако излизате с тях, се въоръжете с търпение, защото трудно ще ги опознаете в самото начало. Те се притесняват да говорят с близките си, камо ли да се отпуснат и споделят нещо по-интимно с половинката.

Рак

Кои са най-срамежливите зодии
Снимки: shutterstock

Присъщо за хората от тази зодия е, че са добри слушатели. Те обичат да попиват чуждите проблеми, но предпочитат да не доминират в разговора. Те са срамежливи и нерешителни натури.

Раците са много емоционални и се разтреперват всеки път, когато трябва да се запознаят с някой нов човек.

Риби

Кои са най-срамежливите зодии
Снимки: shutterstock

Те се чувстват неестествено, ако са заобиколени от много хора. Не може да се каже, че са прекалено срамежливи, но ако ги поканите на среща, ще се двоумят доста дали да се съгласят и най-вероятно ще ви откажат. Ако сте по-настоятелни, може и да излязат с вас, но да са по-предпазливи в началото.

Стеснителни, меланхолични и затворени в себе си, Рибите крият истинските си чувства и не се доверяват на всеки.

Козирог

Кои са най-срамежливите зодии
Снимки: shutterstock

Представителите на този знак изпитват притеснение, ако трябва да заговорят някого, когото не харесват или не познават. Но когато искат да кажат нещо, с което са несъгласни, са по-смели и обичат да прекъсват.

Козирозите живеят често в миналото и ако са били разочаровани от някого, са по-недоверчиви с новите си контакти. Затова остават усещането, че са срамежливи и по-консервативни, но ако ги опознаете, ще разберете, че не е съвсем така.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Некой си там

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дева":

    Ко ша кайш без псувни,а?