Last news in Fakti

18 Юли, 2012 13:22 21 728 8

Сейдж Сталоун умрял от извадени зъби?

  • сейдж сталоун-
  • силвестър сталоун

 

Майката на Сейдж Сталоун - Саша Цак, обвинява стоматолог за смъртта на сина й.

Според Саша Цак стоматологичната процедура по вадене на зъби била толкова болезнена, че синът й бил принуден да взима силно болкоуспокояващи.

Първата съпруга на Слай заяви пред вестник "Ню Йорк Поуст", че синът й Сейдж е пиел силни болкоуспокояващи, след като му махнали пет зъба две седмици преди да умре. "Казах му да не го прави. Чувала съм за хора, които умират след много болезнени процедури в устата", сподели тя.

36-годишният син на Сталоун беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис в петък. Подозренията за причината за смъртта му са свръх доза, токсикологичните резултати ще отнемат около шест седмици.

Сейдж е най-голямото дете на Силвестър Сталоун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Денис

    3 0 Отговор
    2 седмици преди да умре и да го боли толкова много, че да се предозира с болкоуспокояващи (и то предписани).Били са някакви други болкоуспокояващи, без рецепта.И все пак кофти случка.
  • 2 ото

    0 0 Отговор
    Остават му още шест.Иначе кофти за детето.
  • 3 дочо

    0 0 Отговор
    Има ли някои на които да не са му вадени зъби, то от вадене на зъб ако се мреше, 20 пъти досега да бях умрял.
  • 4 кик

    0 0 Отговор
    а защо на 36 годишен трябва да му се вадят 5 зъба наведнъж?при положение 4е има адски много пари и може да се лекува всякак и навсякъде
  • 5 tcv

    0 0 Отговор
    Болкоуспокояващи с комбинация на наркотици води да летален край. Човека може и да не е зимал дрога , само предполагам.
  • 6 КАЛЪФ ШИШЕВИЧ

    2 1 Отговор
    Има ли значение хубавия младеж си е отишъл престанете да злебеете,съчуствам на Силвестър защото и аз съм баща и не е е правилно баща да погребва син!Това е най големия ужас!Ако вряскате и пишете глупости ще нацепя накой от жалката ви шайка!

    Коментиран от #7

  • 7 Денис

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "КАЛЪФ ШИШЕВИЧ":

    Въобще не злобеем.Че ужаса е голям, голям е!!! Просто разсъждават хората.Никой не е написал "Така му се пише" или "да мре наркомана". Просто обсъждаме причината, която може да е пълна измишльотина на журналюгите.
  • 8 Д-р Хаус

    0 0 Отговор
    Малко ме съмнява точно от това да е умрял.Тяхното здравеопазване не е като Българското щото ние ходим в болница та да ни помогнат да умрем по бързо.