Last news in Fakti

29 Януари, 2020 07:00 7 442 0

Вашият хороскоп за днес, 29.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 29.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.

Телец

Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него. А и не бъдете твърде самоуверени, все пак Господ има последната дума.

Близнаци

Ще правите нещата методично и по план, и разбира се, всичко ще става лесно и бързо. Днес можете да се покажете като страхотни професионалисти, дори без да целите да го направите.

Рак

Днес ще сте твърде общителни, чак ще се изненадате сами от себе си. Склонни сте обаче да създавате повърхностни връзки. Важното е да не се разсейвате много и да не се разпилявате в твърде много посоки.

Лъв

Май сте надценили способностите си. Не потискайте напрежението като пръскате пари за глупости, по-добре идете да се поизпотите в някоя фитнес зала. Понякога бъдете просто обикновени.

Дева

Прекалено сте честолюбиви, а това не винаги е лесно. Не бъдете песимисти - освен, че така губите приятелите си, ще загубите и уважение към самите себе си.

Везни

Отворете сърцето си за романтични настроения и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква сериозни обяснения, това определено не ви е силна страна.

Скорпион

Лесно ще губите самообладание заради дреболии, а точно днес не ви е нужно. Овладейте се, поне това го можете до съвършенство. Удобен момент за приключване на дейности, проточили се твърде дълго.

Стрелец

Песимизмът до нищо добро няма да ви доведе, така че - изхвърлете го на боклука и просто действайте. Имате достатъчно идеи, време е да ги реализирате, но без да действате емоционално.

Козирог

Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Това определено няма да ви помогне в общуването с хората. Помислете над въпроса.

Водолей

Киселата ви физиономия и безпричинните страхове няма да ви помогнат. Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това докъде би ви довело.

Риби

Имате нужда от интелектуално признание и ще правите всичко възможно за това. Хубавото е, че хората инстинктивно ще ви разбират и приемат. Хубав ден за вас.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА